Libnet.ro
UNICEF

07:00

Timisoara: Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini

Hotnews Hotnews,
 Timisoara: Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini

Trei persoane au fost transportate la spital, sambata, in urma unui accident rutier produs la Timisoara si in care au fost implicate trei masini. La fata locului au intervenit mai multe ambulante, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis, citati de News. ro. continuă pe Hotnews

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, in varsta de 80 de ani, la spital in urma unui accident

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a fost ranita in timpul serviciului, la Teatrul pentru Copii din Constanta. Primele informatii arata ca femeia a fost lovita in timpul unor manevre de.

Caras-Severin: O femeie a decedat, iar un barbat este grav ranit, in urma unui accident rutier pe DN 6

O femeie in varsta de 41 de ani a decedat pe loc, joi seara, dupa ce soferul masinii in care se afla a derapat pe fondul carosabilului umed, intr-o curba, si a izbit autoturismul de un TIR care circula regulamentar, relateaza News. ro.

Trafic deviat pe A2 din cauza unui accident in care au fost implicate doua autotrenuri

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost deviat sambata dimineata din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autotrenuri. Circulatia a fost redirectionata de la km 105, zona Drajna, pe DN 3 A la Fetesti.

Trafic oprit pe A2 din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit, sambata dimineata, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul de mers catre litoral, din cauza unui accident rutier. Doua autotrenuri au fost implicate intr-un.

Trafic oprit timp de 12 ore pe A2 din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit, sambata dimineata, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul de mers catre litoral, din cauza unui accident rutier. Doua autotrenuri au fost implicate intr-un.

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera este oprita, sambata dimineata, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul de mers catre litoral, din cauza unui accident rutier.

Accident in lant produs in Timisoara, in locul unde poarta de intrare in oras a ucis un tanar de 24 de ani

Cinci persoane au fost asistate medical, sambata, in urma unui accident in lant produs pe Calea Lugojului din Timisoara, unde trei masini s-au ciocnit. Accidentul s-a produs in acelasi loc in care poarta de intrare in Timisoara a omorat, duminica, un tanar de 24 de ani.

6 gesturi simple care pot salva viata unei persoane ranite intr-un accident rutier

Ce trebuie sa facem atunci cand surprindem un accident rutier? Gesturile simple precum miscarea cu grija a ranitilor si anuntarea accidentului la 112 cat mai repede pot sa le salveze acestora viata.

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, la spital ca urmare a unui accident de munca

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a ajuns la spital dupa ce a suferit un accident de munca, informeaza ziuaconstanta. ro. Accidentul s-a produs acum doua zile, la Teatrul pentru Copii si Tineret Constanta.

Caru' cu Vedete: Cristian Pomohaci ramane si fara bani din cantari; De cand se iubeste cu Gina, Smiley si-a renovat cuibusorul de nebunii; Mihai Mitoseru s-a insurat in urma unui pariu. L-au provocat si l-au si filmat.

Se ingroasa gluma! Simona Patruleasa a pierdut apelul prin care a sperat sa scape de executarea silita! Vedeta tv sta cu. Celebrul actor de telenovele a ascuns pana si nasterea copilei, dar noi am obtinut primele imagini cu fetita lui Dan Bordeianu! Dan Bordeianu a fost unul dintre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )