Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tinerii antreprenori din Moldova vor putea accesa credite la dobanzi preferentiale

Adevărul Adevărul,
Tinerii antreprenori din Moldova vor putea accesa credite la dobanzi preferentiale

Ministerul Finantelor a lansat un proiect de subfinantare a tinerilor antreprenori cu dobanda preferentiala. in acest proiect deja s-au inregistrat doua persoane care au beneficiat de aceste imprumuturi. Declaratia apartine sefei Directoratului de Finantare a Ministerului Finantelor, Raisa Cantemir, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Prezenta la vot si rezultatele preliminare pentru alegerile din 24 februarie vor putea fi vizualizate pe pagina CEC

Prezenta la vot, dar si rezultatele preliminare ale alegrilor parlamentare vot putea fi vizualitate duminica, 24 februarie, pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale, cu ajutorul unei aplicatii, transmite IPN.

Dezvoltatorii de aplicatii vor putea transforma noul Samsung S10 n portofel hardware pentru criptomonede

Samsung a prezentat miercuri mult asteptatul Samsung Galaxy S10. Investitorii in criptomonede au asteptat lansarea pentru a vedea daca informatiile aparute in presa internationala, precum ca noul model de smartphone ar avea un portofel pentru criptomonede integrat, vor fi confirmate.

Trei din cinci romani NU vor putea sa se pensioneze: Motivul este HALUCINANT!

Trei din cinci romani cred ca nu-si vor permite sa se pensioneze atunci cand implinesc varsta de pensionare si ca vor fi nevoiti sa lucreze pentru a putea sa isi plateasca facturile. Asta rezulta.

Facebook: alegerile din Moldova amenintate de fake news

Retelele de socializare au devenit o arma extrem de redutabila de campanie electorala. Facebook anunta ca a oprit o incercare de influentare a alegatorilor in Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )