Libnet.ro
UNICEF

18:00

Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: Cand va fi momentul voi prezenta raportul

Adevărul Adevărul,
Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: Cand va fi momentul voi prezenta raportul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat miercuri sa dea vreun detaliu legat de stadiul evaluarii procurorului general Augustin Lazar, precizand doar ca atunci cand va veni momentul va prezenta concluziile. Ministrul Justitiei si-a exprimat si opinia cu privire la referendumul pentru modificarea Constitutiei. continuă pe Adevărul

Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: Cnd va fi momentul voi prezenta raportul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat miercuri sa dea vreun detaliu legat de stadiul evaluarii procurorului general Augustin Lazar, precizand doar ca atunci cand va veni momentul va prezenta concluziile.

Tudorel Toader, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Se afla intr-o grava eroare. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader il critica pe procurorul general Augustin Lazar dupa ce acesta a precizat ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale are rolul de a mentine.

Tudorel Toader, nou atac la Augustin Lazar: Procurorul general este in grava eroare, nu am zis de necunoasterea legii, dar nu ma surprinde

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat, duminica seara, ca a spus ca procurorul general se afla intr-o grava eroare cand afirma ca justitia isi poate indeplini rolul de mentinere a.

Augustin Lazar, despre evaluarea lui Tudorel Toader: N-am nicio emotie (VIDEO)

Tudorel Toader si Augustin Lazar s-au aflat din nou fata in fata, miercuri, cu ocazia votarii in plenul CSM al regulamentului privind sectia speciala de investigare a infractiunilor din justitie care a fost.

Tudorel Toader: Maine ma intalnesc cu Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut noi precizari cu privire la evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. intrebat cand vor fi comunicate rezultatele evaluarii procurorului general,.

Tudorel Toader, despre Augustin Lazar: Acuma sa nu confundam omul cu functia! Functia e importanta, omul e asa cum ii el

Ministrul Justitiei reitereaza ca procurorul general, Augustin Lazar, este intr-o eroare cand spune ca justitia a ajuns la maturitate si isi poate indeplini rolul de mentinere a echilibrului puterilor in stat, Toader subliniind ca vorbeste despre o eroare si nu de necunoasterea competentelor constitutionale.

Procurorul general, despre evaluarea sa: Nu am nicio emotie. Eu de 36 de ani am fost evaluat foarte bine

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, miercuri, ca nu are nicio emotie referitor la evaluarea pe care i-o face ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca de 36 de ani a fost evaluat foarte bine, relateaza Mediafax.

Toader, despre Augustin Lazar: Nu confundam om cu functia. Functia e importanta, omul e asa cum e el

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, referitor la mesajul transmis de procurorul Augustin Lazar, ca nu este surprins de declaratia lui si ca nu trebuie confundat omul cu functia, deoarece doar pozitia e importanta, iar omul e asa cum e el, relateaza Mediafax.

Continua RAZBOIUL TOTAL intre Augustin Lazar si Tudorel Toader. Procurorul General: Ministrul interpreteaza ERONAT mesajul, rupand din context pentru a-si putea formula acuzatia

Schimb dur de replici intre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar. Initial, Lazar a lansat un mesaj de sustinere a magistratilor care au protestat duminica pe.

Dezvaluire-bomba! Augustin Lazar cere acte in dosarul lui Tudorel Toader

Dezvaluire-bomba facuta in emisiunea Editie Speciala. Augustin Lazar, procurorul general, cere acte in dosarul in care este cercetat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )