Libnet.ro
UNICEF

14:00

Toader, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: ntr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Toader, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: ntr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei

Tudorel Toader a declarat pentru Mediafax, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia, ca modificarile codurilor au survenit in Parlament, pentru ca la Ministerul Justitiei au fost elaborate doar proiectele de lege pentru aceste modificari. Toader a mai spus ca Presedintele ar trebui sa stie aceste aspecte. 39 Ministrul justitiei a postat si pe pagina sa de Facebook o reactie la solicitarea sefului statului, pe care o considera inadmisibila. continuă pe Hotnews

Reactia lui Tudorel Toader, dupa ce presedintele Romaniei i-a cerut demisia: intai sane documentam, apoi savorbim

Tudorel Toader a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Intr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei.

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce administratia prezidentiala a dat un comunicat in care i se cere demisia lui Toader, in urma publicarii raportului Comisiei de la Venetia, in care sunt criticate dur.

Replica lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia: E preferabil ca intai sa ne documentam, apoi sa vorbim!

Tudorel Toader ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului i-a solicitat demisia. Ministrul Justitiei sustine ca este inadmisibil ca presedintele sa astepte demisia sa pentru.

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca e inadmisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ceara demisia, dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat legile Justitiei si modificarile la Codurile penale operate de PSD.

Iohannis cere demisia lui Toader, dupa raportul Comisiei de la Venetia: E inacceptabil ca intreaga legislatie sa fie dramatic alterata doar pentru ca unii lideri politici sa fie protejati de problemele cu Justitia

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca raportul Comisiei de la Venetia confirma problemele semnalate in ultimul an in privinta modificarilor aduse de PSD si ALDE legislatiei penale. Raportul expertilor.

Toader, dupa declaratiile lui Iohannis privind numirea sefei DNA: intai a spus ca nu o va numi pe Florea, dupa a zis ca va studia documentele; stiam ca e invers

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat joi, dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind numirea Adinei Florea la conducerea DNA, ca este convins ca acesta isi va aminti de recenta decizie a CCR care a partajat competentele ministrului Justitiei si presedintelui in numirea procurorilor de rang inalt.

Tudorel Toader, dupa sedinta Comisiei de la Venetia: Nu sunt multumiti doar cu amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris vineri pe Facebook, dupa discutiile din cadrul Comisiei de la Venetia privind modificarile aduse legilor Justitiei si Codurilor penale din Romania, ca expertii institutiei nu sunt multumiti doar cu amanarea.

Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: Legea este lege si trebuie respectata de toata lumea

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) analizeza situatia creata in sistemul judiciar dupa intrarea in vigoare a noii OUG pentru modificarea legilor justitiei, ordonanta care risca sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )