Libnet.ro
UNICEF

10:31

Toader incepe sa dea din casa: dezvaluirile din culisele sedintelor de Guvern

Playtech Playtech,
Toader incepe sa dea din casa: dezvaluirile din culisele sedintelor de Guvern

Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justitei, a inceput sa faca dezvaluiri din interiorul Guvernului. El povesteste cum se desfasurau, in realitate, sedintele de Guvern. Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justitiei, a promit, imediat dupa ce i-a fost retras sprijinul politic, ca va vorbi mai mult si mai multe. Acum, a inceput sa vina cu dezvaluiri [] . continuă pe Playtech

Toader incepe sa dea din casa. O noua intrebare pentru PSD: Recunoaste cineva?

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat pe Facebook la atacul lansat de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, cel care a declarat ca a lansat ordonanta pe achizitii, insa a primit 17 pagini de observatii de la Ministerul Justitiei.

Harry si Meghan pleaca in Africa! Tensiunile din Casa Regala britanica au atins COTE MAXIME: Nu se mai suporta...

Ducele Harry si ducesa Meghan din Marea Britanie doresc sa se mute pentru sase luni in Africa, cat mai repede posibil, insa trebuie sa obtina detasarea din partea Reginei Elisabeta a II-a, potrivit.

Nuti, bona din familia Prodan - Reghecampf, dezvaluiri neasteptate din casa din Abu Dhabi!

Nuti, bona din familia Prodan - Reghecampf, dezvaluiri neasteptate din casa din Abu Dhabi! Cititi mai multe pe spynews. ro.

Parintii din casa ororilor au fost condamnati pe viata. Ultimele cuvinte in fata instantei ale mamei care si-a torturat cei 13 copii

David si Louise Turpin din California, au fost condamnati pe viata, pentru sechestrarea si torturarea celor 13 copii ai lor, pe care i-au tinut in lanturi si i-au maltratat ani de zile. Cei doi vor putea cere liberarea conditionata dupa 25 de ani.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )