Libnet.ro
UNICEF

14:15

Toader incepe sa dea din casa. O noua intrebare pentru PSD: Recunoaste cineva?

Adevărul Adevărul,
Toader incepe sa dea din casa. O noua intrebare pentru PSD: Recunoaste cineva?

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat pe Facebook la atacul lansat de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, cel care a declarat ca a lansat ordonanta pe achizitii, insa a primit 17 pagini de observatii de la Ministerul Justitiei. continuă pe Adevărul

Loto 6 din 49: rezultatele extragerii pentru premiul de peste 3,9 milioane de euro. Numerele norocoase de Florii

Loto 6 din 49 si-a gasit cativa castigatori si-n duminica Floriilor. Romanii care au jucat au avut ochii pe-un premiu de aproape 4 milioane de euro. Pe 21 aprilie, a fost extragerea Loto 6 din 49 de la care multi romanii asteptau sa le aduca noroc inainte de Paste. Loteria Romana a anuntat inainte de [] .

Tudorel Toader, o noua intrebare: Recunoaste cineva?

Continua duelul de la distanta dintre Tudorel Toader si PSD. Dupa ce i s-a reprosat ca avizele de la Ministerul Justitiei veneau cu intarziere, ministrul demisionar vine cu o noua replica. O simpla.

Parintii din casa ororilor au fost condamnati pe viata. Ultimele cuvinte in fata instantei ale mamei care si-a torturat cei 13 copii

David si Louise Turpin din California, au fost condamnati pe viata, pentru sechestrarea si torturarea celor 13 copii ai lor, pe care i-au tinut in lanturi si i-au maltratat ani de zile. Cei doi vor putea cere liberarea conditionata dupa 25 de ani.

Nuti, bona din familia Prodan - Reghecampf, dezvaluiri neasteptate din casa din Abu Dhabi!

Nuti, bona din familia Prodan - Reghecampf, dezvaluiri neasteptate din casa din Abu Dhabi! Cititi mai multe pe spynews. ro.

O noua terapie pentru tratarea imunodeficientei severe combinate (SUA)

Cercetatorii americani sustin ca au utilizat virusul HIV pentru a dezvolta o terapie genica care a functionat in cazul a opt bebelusi disgnosticati cu imunodeficienta severa combinata SCID), potrivit BBC News.

UNITATE NATIONALA: Militarii romani din Afganistan, mesaj emotionat pentru echipa de Fed Cup a Romaniei / Raspuns GENIAL de la CAMPIOANELE noastre (FOTO)

Soldatii romani de pe teatrul de operatii din Afganistan le-au transmis lui Halep Co un mesaj de sustinere, inaintea semifinalei cu Franta din Fed Cup, care va avea loc la Rouen, intre 20 si 21.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )