Libnet.ro
UNICEF

05:00

Toader: Niciun candidat, pna acum, pentru sefia DNA

Hotnews Hotnews,
 Toader: Niciun candidat, pna acum, pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca pana acum nu s-a inscris niciun candidat in procedura pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Pana acum, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca pana la acest moment nu exista niciun candidat inscris pentru a ocupa functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Tudorel Toader: Niciun candidat inscris la sefia DNA pana acum (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca pana acum nu s-a inscris niciun candicat pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Stiam ca o sa-mi puneti.

Ministrul Justitiei: Nu este niciun candidat inscris pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca niciun procuror nu s-a inscris pana acum sa ocupe functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Tudorel Toader asteapta pana vineri sa.

Niciun candidat pentru postul de procuror-sef al DNA, ultima zi de inscrieri fiind 24 august. Tudorel Toader: Sunt convins ca vor fi candidati

Niciun procuror nu s-a inscris pana luni pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat, luni, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care se declara convins ca vor exista candidati. Ultima zi de inscrieri pentru conducerea DNA este 24 august.

Niciun candidat pentru postul de procuror-sef al DNA

Niciun procuror nu s-a inscris pana astazi pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat, astazi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care se declara convins ca vor exista candidati. Ultima zi de inscrieri pentru conducerea DNA este 24 august.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )