Libnet.ro
UNICEF

22:45

Toader, ntrebat pe cine prefera la sefia DNA: Credeti ca eu va raspund acum? Toti candidatii sunt valorosi

Hotnews Hotnews,
 Toader, ntrebat pe cine prefera la sefia DNA: Credeti ca eu va raspund acum? Toti candidatii sunt valorosi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca toti cei patru candidati care s-au inscris in cursa pentru sefia DNA sunt valorosi, scrie Agerpres. Procedura de inscriere la concurs urmeaza sa fie inchisa. continuă pe Hotnews

Toader, despre absenta candidaturilor la sefia DNA n ultima zi: Unii procurori cred ca numirea se va face ca n trecut, prin ntelegere politica, sa nu zic troc. Va asigur ca nu va fi asa ceva

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat luni ca, in opinia sa, faptul ca niciun procuror nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA se explica prin aceea ca magistratii cred ca numirea se va face ca in trecut, prin intelegere politica. in acelasi timp, ministrul mai spune ca acestia ar ezita pentru ca stiu foarte bine cata munca este necesara pentru a face DNA functionala, in parametrii constitutionali.

Toader, despre sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Sunt oameni cu experienta; nu stiu daca pozitiva, negativa

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat luni seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentur sefia DNa, apreciibd ca cei patru care s-au inscris sunt oameni cu experienta, dar nu stie daca pozitiva sau negativa.

Toader, despre cei patru candidati la sefia DNA: Nu inseamna ca obligatoriu trebuie sa selectam pe unul dintre ei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu este obligatoriu sa desemneze pe unul dintre cei patru procurori inscrisi la selectia pentru sefia DNA, procedura putand fi reluata. Mai este o.

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Ma asteptam la mai multi candidati pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentur sefia DNA, apreciind ca cei patru care s-au inscris sunt oameni cu experienta, dar nu stie daca pozitiva sau negativa.

Trei candidati la sefia DNA. Cine sunt Florentina Mirica, Marius Iacob si Cristian Lazar. Dosarele grele instrumentate de cei trei procurori

Cristian Lazar, din cadrul Parchetului General, este al treilea procuror care si-a depus candidatura pentru sefia DNA. Lazar este procurorul care, in 2015, a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui.

A doua candidatura la sefia DNA. Cine este Marius Iacob si ce dosare a instrumentat

Marius Iacob, procurorul sef adjunct al DNA, si-a depus luni, in ultima zi, dosarul de candidatura la sefia DNA. Iacob si-a inceput cariera in 1994 ca procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria.

Cine este Florentina Mirica, procurorul care si-a depus candidatura la sefia DNA. Dosarele grele instrumentate de posibila succesoare a lui Kovesi

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru sefia DNA este Florentina Mirica. Asta s-a intamplat chiar luni,in ultima zi de depunere a candidaturilor, conform calendarului anuntat de Ministrul Justit.

Ministrul Justitiei, despre cei patru candidati la sefia DNA: Toti sunt valorosi! Nu ma antepronunt

Ministerul Justitiei a facut publica luni dupa-amiaza lista finala a candidaturilor pentru sefia DNA, potrivit careia numarul celor inscrisi pentru ocuparea acestui post a ramas patru, conform datelor.

Procurorul Elena Grecu, al patrulea candidat la sefia DNA

Procurorul Elena Grecu este al patrulea candidat la sefia DNA. Fost procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, in prezent aceasta este sef serviciu in structura centrala a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )