Libnet.ro
UNICEF

16:15

Toader, ntrebat daca Jurma se poate nscrie pentru sefia DNA: Orice procuror care ndeplineste conditiile legale poate candida. I-am fost n comisia de doctorat

Hotnews Hotnews,
 Toader, ntrebat daca Jurma se poate nscrie pentru sefia DNA: Orice procuror care ndeplineste conditiile legale poate candida. I-am fost n comisia de doctorat

Ministrul Justitiei a declarat, luni, ca viitorul sef DNA va trebui sa reorganzeze Directia in acord cu noile legi ale justitiei, precizand ca nu stie daca Anca Jurma se va inscrie. Toader a mai spus ca intr-o discutie cu Lazar, i-a spus acestuia ca a fost in comisia de doctorat pentru Jurma, scire Mediafax. continuă pe Hotnews

Toader, ntrebat pe cine prefera la sefia DNA: Credeti ca eu va raspund acum? Toti candidatii sunt valorosi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca toti cei patru candidati care s-au inscris in cursa pentru sefia DNA sunt valorosi, scrie Agerpres. Procedura de inscriere la concurs urmeaza sa fie inchisa.

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Oameni cu experienta, nu stiu daca pozitiva sau negativa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut primele afirmatii dupa ce depunerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-a incheiat. Oficialul guvernamental a spus ca se.

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Tudorel Toader: Nu a fost depusa, inca, nicio candidatura pentru sefia DNA; cel mai probabil maine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Tudorel Toader anunta cand vor fi depuse candidaturile pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale.

Candidati controversati pentru sefia DNA

Candidati controversati pentru sefia DNA. Marea surpriza vine de la Parchetul General. Cristian Lazar, procurorul care a anchetat dosarul caselor lui Klaus Iohannis, vrea sa fie sef al DNA. in cursa s-au.

Cine este Florentina Mirica, primul candidat pentru sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura, in ultima zi de inscriere la concursul pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie, este Florentina Mirica. Florentina Mirica este cunoscuta ca fiind o.

Fosta subalterna a lui Kovesi si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Fosta subalterna a Laurei Codruta Kovesi, Florentina Mirica, si-a depus candidatura pentru sefia DNA. Este dovada clara ca o persoana absolut stearsa de la Judecatoria Buftea e adusa direct la.

Surse: Primul procuror care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanta, se va inscrie maine pentru sefia DNA. Stire in curs .

Niciun procuror nu si-a depus candidatura pentru sefia DNA, iar luni expira termenul. Toader: Sunt convins ca mine se vor nscrie la concurs

Cu doar o zi inaintea expirarii termenului de depunere a dosarelor pentru concursul de ocupare a functiei de sef al DNA, niciun procuror nu si-a inregistrat candidatura. Cu toate acestea, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, pentru Mediafax, ca este convins ca luni vor fi depuse candidaturi. in caz contrar, procedura va fi reluata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )