Libnet.ro
UNICEF

18:00

Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romaniei pentru Parchetul UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romaniei pentru Parchetul UE

Ministrul Justitiei vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei. Fiecare tara din cele 22 de state europene care participa la proiect va desemna un procuror care va activa in. continuă pe Wall-Street Ro

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romniei pentru Parchetul UE

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, potrivit unui proiect transmis la Consiliul Superior al Magistraturii, scrie Digi24. Documentul prevede ca ministrul Justitiei face lista de propuneri, dupa o selectie facuta de o comisie.

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romaniei pentru Parchetul UE

Ministrul Justitiei vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, transmite digi24. ro.

Forumul Judecatorilor, despre scrisoarea trimisa de Toader lui Timmermans privind OUG pe completurile de 5: Romnia este departe de a avea cele mai multe condamnari la CEDO, cum n mod nefondat se vehiculeaza de catre autoritati

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie au transmis, marti, o serie de precizari dupa consultarea scrisorii pe care ministrul justitiei Tudorel Toader i-a transmis-o prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans in legatura cu controversata Ordonanta anuntata de Guvernul roman care le va permite celor condamnati definitiv de completuri de 5 judecatori, incepand cu 2014, sa poata face recurs in anulare.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.206 seconds )