Libnet.ro
UNICEF

14:15

Toate contractele vor fi incheiate doar in lei. Dragnea: Nu vreau sa mai aud de euro

Adevărul Adevărul,
Toate contractele vor fi incheiate doar in lei. Dragnea: Nu vreau sa mai aud de euro

Desi Romania face de cativa ani demersuri pentru a putea adera la moneda europeana, infiintand chiar si o comisie in acest sens, liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu mai vrea sa auda de euro si ca toate contractele ar trebui incheiate in moneda nationala. continuă pe Adevărul

VIDEO Contractele din Romania, doar in lei. Dragnea: Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat intr-un interviu acordat DC News ca in perioada urmatoare social democratii vor initia un proiect de lege care sa ajute la intarirea monedei nationale si ca toate contractele vor fi exprimate doar in lei. O sa introducem o prevedere ca in Romania sa se discute doar despre preturi in lei. Nu mai vreau sa auzim, inclusiv la contracte, pretul in euro, contravaloarea in lei este atat. Ca sa intarim moneda nationala, asta vom face in perioada urmatoare, pentru ca toata treaba cu preturile in euro este o pacaleala, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Contractele din Romania, doar in lei! Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca vrea intarirea monedei nationale, inclusiv exprimarea tuturor contarctelor in lei. O sa introducem o prevedere ca in Romania sa se discute doar despre preturi in lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )