Libnet.ro
UNICEF

07:15

Top 10 cele mai populare filme, pe torrent: productiile descarcate ilegal la ora actuala

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai populare filme, pe torrent: productiile descarcate ilegal la ora actuala

In fiecare saptamana, TorrentFreak agregheaza activitatea online de pe cele mai populare site-uri de torrent pentru a realiza un top 10 cele mai populare filme. Desi exista o sumedenie de. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bune filme de actiune pe care sa le vezi pana cand se reiau premierele

Pandemia de coronavirus a determinat, printre altele, inchiderea salilor de cinema si anularea premierelor celor mai asteptate filme de anul acesta. Astfel, fanii seriei Furios si iute, James Bond.

Cele mai emotionante imagini de la protestele din America

Dupa ce George Floyd a fost ucis de un politist din Minneapolis pe data de 25 mai, America a fost cuprinsa de proteste. Unele pline de violenta, altele incarcate de emotie. Iata aici cateva dintre cele mai emotionante imagini de la protestele din America.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Topul jucatorilor care au castigat cele mai multe cupe ale campionilor la fotbal

Nu mai putin de 11 jucatori, dintre care opt din Spania, au reusit de-a lungul carierei lor sa castige de cel putin cinci ori Cupa Campionilor la fotbal. Care sunt acesti jucatori puteti afla din articolul de mai jos.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bauturile

De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt: - Jagermeister cu muraturi - Rachiu de sfecla cu redbull in ziua de Florii, apa potabila este oprita! .

Andra si Catalin Maruta, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. De cati ani lucreaza in PRO TV si cati copii au impreuna

Cantareata Andra si prezentatorul TV Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai longevive si frumoase cupluri din showbizul romanesc, fiind casatoriti din anul 2008. Secretele unei.

Forbes: Cele mai sigure 20 de locuri pentru a calatori post-coronavirus. Sibiul, singurul oras din Romania aflat pe lista

Organizatia Europeana pentru cele mai bune destinatii EBD), care se incadreaza in Reteaua EDEN a Comisiei Europene, a intocmit o lista a celor mai sigure 20 de destinatii pentru calatorii si turism, dupa coronavirus. Pe lista preluata de Forbes, apar mai multe orase din Polonia, Croatia, Grecia, dar si municipiul Sibiu, singura destinatie din Romania.

Romanii au inca rezerve sa plece la lucru in strainatate. Ce tari ofera cele mai multe locuri de munca

Peste 20. 000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai. Germania, Franta, Olanda si Marea Britanie au fost tarile cele mai cautate de romani.

Cele mai batrane paduri seculare din Romania. Relieful le-a aparat pana acum de toporul hotilor

Autoritatile din Dambovita incearca sa tina departe de hotii de lemn singurele paduri virgine din tara, cu arbori vechi de sute de ani. Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat recent ca cele mai batrane paduri seculare se gasesc in judetul Dambovita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )