Libnet.ro
UNICEF

18:45

Top 10 cele mai populare masini pe AutoScout24.ro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai populare masini pe AutoScout24.ro

AutoScout24, unul dintre cele mai mari site-uri cu anunturi auto din Europa, cu o oferta de peste 2,4 milioane de masini, a realizat un top zece cu cele mai dorite masini accesate de pe domeniul romanesc. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai varstnice mame din lume si povestile lor: pe ce loc se afla romanca Adriana Iliescu FOTO

Sarcina poate fi descurajanta pentru orice mama, dar atunci cand intra in ecuatie si o varsta mai inaintata lucrurile sunt cu siguranta complicate. Cu toate acestea, exista numeroase mame in intreaga lume care isi asuma toate riscurile pentru a-si tine in brate propriul copil chiar si cand nimeni nu mai crede ca poate fi posibil.

Top 6 cele mai cumparate cadouri de Craciun

Gata, suntem deja in luna cadourilor si nu va mai trece mult pana sa plecam in cautarea celor mai inspirate daruri pentru cei dragi! Si, pentru ca misiunea asta poate fi destul de dificila, iti venim noi in ajutor!.

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

Bancherii de investitii europeni vor incasa in 2017 cele mai scazute bonusuri din ultimii ani

Bancherii de investitii europeni vor incasa in 2017 cele mai scazute bonusuri din ultimii ani, spre deosebire de omologii lor americani si cei specializati in afaceri precum fuziunile si achizitiile, care vor inregistra probabil performante mai bune, relateaza Bloomberg, citat de news. ro.

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Portugalia, Malta si Germania

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Portugalia, Malta si Germania. in Portugalia sunt disponibile 330 de locuri de munca pentru culegatori de zmeura, mure si afine, in timp ce in Malta sunt 161 de locuri de munca pentru soferi de autobuz, ingineri si tehnicieni.

ANOFM: Aproape 20.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu

Aproape 20. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in Caras-Severin, Bacau, Salaj, Suceava, Giurgiu si Buzau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Ceaiuri care te scapa rapid de tuse. Cele mai eficiente plante pentru afectiunile respiratorii

Cele mai eficiente tratamente pentru tuse sunt plantele, iar patlagina este prima pe lista ceaiurilor minune. Leacurile naturale nu numai ca sunt eficiente in calmarea afectiunilor bronsice, dar cresc si imunitatea.

Una dintre cele mai mari colectii de manuscrise, in proces de lichidare. Scrieri originale de Breton, Dumas sau Marchizul de Sade sunt scoase la licitatie

Una dintre cele mai mari colectii de scrisori din istorie, partituri muzicale si manuscrise, printre care si cel al romanului 120 de Zile ale Sodomei de Marchizul de Sade, dar si patru ale scriitorului francez Andre Breton, vor fi licitate pe 20 decembrie, la Paris, informeaza Reuters.

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

Iluminat arhitectural pentru cele mai importante cladiri din Alexandria

Cele mai importante cladiri din municipiul resedinta de judet Alexandria vor fi puse in valoare prin iluminat arhitectural.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )