Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 100 cele mai mari companii din lume! Lista GIGANTILOR economici care varsa bani in ROMANIA

B1 B1,
Top 100 cele mai mari companii din lume! Lista GIGANTILOR economici care varsa bani in ROMANIA

Din cele mai mari 100 de companii la nivel mondial, mai putin de jumatate desfasoara operatiuni in Romania. Mai exact, este vorba despre 47 de entitati dintre care doar cinci au afaceri de cel putin un. continuă pe B1

Bloomberg: Cele mai mari economii est-europene ncetinesc, pe masura ce avntul se disipeaza/ Romnia: costuri mai mari de mprumut si penurie de muncitori

Avantul economic care incepuse sa se contureze in urma cu patru ani in estul fost comunist al Europei a inceput sa se disipeze. Cresterea a scazut in al doilea trimestru in Polonia si Cehia, cele mai mari economii ale regiunii. Desi Ungaria, Romania si Slovacia au reusit sa aiba cresteri mai rapide, printre obstacolele intampinate de ele regasim costuri mai mari de imprumut, o penurie de muncitori si incetinirea de anul acesta in zona euro, principala lor piata de export, scrie Bloomberg.

Cele mai puternice tari din lume. China urca pe locul al doilea, Marea Britanie coboara o pozitie, Romnia ramne pe locul 18 n Europa

Ce face o tara sa fie puternica: arsenalul de arme pe care il detine, puterea economiei, gradul de inovare tehnica. ? Niciuna in mod singular, ci cate putin din fiecare, sustin spaniolii de la Elcano Royal Institute, care calculeaza un indice agregat care masoara mai multi parametri- puterea economica, cea militara si soft presence, care cuprinde dezvoltarea culturala, turistica, sportiva si stiintifica. Potrivit raportului pe 2018, Statele Unite continua sa conduca topul celor mai puternice tari din lume, dar locul al doilea a fost furat britanicilor de catre China. Romania ocupa locul 49 mondial si 18 in Europa, arata datele Raportului.

15 August Sfanta Maria Mare. Cele mai puternice superstitii din popor

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an, Sfanta Maria, Adormirea Maicii Domnului, cunoscuta popular ca Sfanta Maria Mare,este praznuita in fiecare an la data de 15 august. Popular, Adormirea.

Dana Constantinescu, GSK Pharma Romania: Dureaza foarte mult pana se aproba un studiu clinic in Romania

GSK, una dintre cele mai mari companii din lume in domeniul farmaceutic si medical, cu afaceri de 423 milioane lei si un profit de 10,2 milioane lei prin divizia Pharma in Romania, a investit in 2017, la nivel local, 5,77 milioane lei pentru.

PAID a platit cele mai mari despagubiri in judetele Valcea, Galati si Vrancea in ultimii 5 ani pentru inundatii, alunecari de teren si cutremur

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale PAID) a platit peste 3. 000 de dosare de dauna in suma de peste 12,5 milioane lei, in ultimii cinci ani si jumatate. Cea mai mare pondere din valoarea acestor despagubiri a fost achitata in contul.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

Care sunt cele mai bune orase din lume, din punct de vedere al calitatii vietii

Topul celor mai bune orase de locuit din punct de vedere al calitatii vietii, realizat de The Economist Intelligence Unit, plaseaza Viena pe primul loc in 2018, surclasand Melbourne pentru prima data in ultimele sapte editii.

Cluj Napoca, Timisoara si Constanta sunt cele mai mari piete rezidentiale regionale din Romania

Constanta a devenit in 2017 a treia mare piata rezidentiala regionala din Romania in care se livreaza anual peste 3. 000 de locuinte, alaturandu-se astfel Cluj Napocai 5. 403 locuinte livrate), cea mai mare piata rezidentiala cu exceptia regiunii Bucuresti Ilfov, si Timisoarei 3. 484 locuinte livrate), potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania, pe baza informatiilor Institutului National de Statistica.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

Instagram se confrunta cu una dintre cele mai mari crize de securitate de pana acum

Inca de cand a fost cumparata de Facebook si transformata in retea sociala, aplicatia Instagram a fost bine intretinuta si nu a trecut prin probleme prea serioase de securitate. insa, ca in cazul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )