Libnet.ro
UNICEF

05:00

TOP Cele mai nesigure parole folosite n 2018

Hotnews Hotnews,
 TOP Cele mai nesigure parole folosite n 2018

Lista din acest an cu cele mai nesigure parole are in top termenii obisnuiti, cum ar fi password parola) pe locul al doilea, iar numarul unu ramane - 123456 pentru al cincilea an consecutiv. Totusi, in top si-au facut debutul si noi termeni precum donald. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum se repara in batjocura unul dintre cele mai importante poduri din Romania, foarte grav degradat. O sa moara oameni nevinovati

Unul dintre cele mai importante poduri ale Romaniei, care duce inspre Vama Giurgiu, se afla in stare avansata de degradare.

Florin Busuioc, anunt de ULTIM MOMENT: Cand revine cu cele mai noi informatii METEO

Busu revine pe sticla. Pro TV anunta ca indragitul prezentator Florin Busuioc se simte bine si urmeaza sa revina cu cele mai noi informatii despre vreme. Busu s-a pozat cu colegul jurnalistul Ovidiu.

HOROSCOP. Cele mai crude semne ale zodiacului. Mare atentie cum te porti cu ele

Toate zodiile au o parte intunecata. Insa aceste 5 zodii sunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele. Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de cine sa te .

Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele

Toatezodiileau o parte intunecata. Insa aceste 5zodiisunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele. Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de c.

Cat costa sa petreci Craciunul in Laponia si care sunt cele mai tari experientede care ai parte in tara lui Mos Craciun

Este un loc magic dar cat se poate de real. Laponia este luata cu asalt, inclusiv de romani, fiindca este una dintre cele mai ieftine, ofertante si practice destinatii. Tara lui Mos Craciun, destinatia catre care toti copiii trimit scrisori imaginandu-si ca este un loc mult prea indepartat pentru a putea fi vizitat, se afla la doar cinci ore de Romania.

VIDEO India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume

India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume. Pe 12 decembrie, cel mai bogat om din Asia, urmeaza sa-i dea m fiicei sale Isha, fiului miliardarului Ajay Piramal, Anand, scrie time. com.

Cele mai importante motive pentru care sa faci sex mai des

Sexul este unul dintre aspectele cele mai importante cand vine vorba de fericirea unui cuplu. Cat de des intretin doi indragostiti relatii intime este unul dintre subiectele la care oamenii de stiinta au reusit sa gaseasca raspuns.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile care poate ar fi revolutionat omenirea

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, spunea Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa dea dreptate vorbelor rostite. Imaginatia oamenilor n-are limite, dar oricat de creativ ai fi, unele dintre inventiile pe care le vei vedea mai jos te vor uimi, cu [] .

Cele mai atractive oferte la frigidere din oferta eMAG de astazi

EMAGIA Sarbatorilor. Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Operatiune de amploare in marile hoteluri de Bucuresti. ANAF face cele mai drastice controale

Hotelurile din Bucuresti trec la acest moment prin cele mai drastice controale din ultimii zece ani. Inspectori Atifrauda si cei responsabili cu regulile sanitar-veterinare, normele de securitate si combaterea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )