Libnet.ro
UNICEF

11:00

Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume. Sa te feresti de ele! VIDEO

Playtech Playtech,
Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume. Sa te feresti de ele! VIDEO

Daca ne-am obisnuit sa ne imaginam ca doar animalele mari pot fi fioroase si pot ucide, ei bine, va inselati. Exista animale de de doar cativa centimetri care pot sa omoare pe loc pe oricare. Dar ce spunem noi de centimetri, ci chiar de milimetri! Dar mai bine sa consultati topul nostru si sa va . continuă pe Playtech

Toamna 2020, in top 3 cele mai calduroase toamne din ultimii aproape 60 de ani

Toamna 2020 este a treia cea mai calduroasa toamna din ultimii aproape 60 de ani, iar luna noiembrie a acestui an este una dintre cele mai secetoase din 1961 incoace, potrivit meteorologilor.

Singapore, prima tara din lume care aproba carnea de pui cultivata in laborator

Singapore a acordat aviz legal pentru prima carne curata din lume care nu provine de la animale sacrificate. Decizia deschide calea pentru startup-ul Eat Just din San Francisco, care sa vanda carne de pui cu.

Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culori drapelului de Ziua Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Burj Khalifa din centrul Dubaiului, cea mai inalta cladire din lume, a.

Capitala, peste 70.000 de infectari de la inceputul pandemiei si locul 1 in clasamentul noilor imbolnaviri. Judetele cu cele mai multe infectari

Capitala se mentine pe prima pozitie in topul zonelor cu cele mai multe infectari zilnice 986 de cazuri COVID-19 fiind inregistrate in ultimele 24 de ore. Bucurestiul a depasit, astfel, pragul de 70. 000 de infectari inregistrate de la inceputul pandemiei. Pe locul 2 se afla judetul Cluj, cu 434 de cazuri noi, urmat de judetul Constanta cu 431 de cazuri noi.

Cum faci acasa cele mai bune scovergi. Secretul retetei pastrat zeci de ani

O reteta usoara de scovergi, precum pregatesc bunicile, poate sa fie descoperita in bucataria gospodinelor din Baragan. Cu ingrediente simple, asa cum erau pregatite ele la tara, simple sau cu branza, acestea sunt un deliciu. Cum faci acasa cele mai bune scovergi Astfel caGela Dumitrache, o invatatoare din comuna Unirea, pasionata de gatit, inca mai .

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zodii: avantaje majore de la 1 ianuarie

Anul 2021 se preconizeaza a fi cu mult mai bun comparativ cu 2020. Nativii zodiilor vor pasi cu dreptul in noul an pentru ca norocul o sa le zambeasca pe toata durata anului. Horoscopul 2021 pentru fiecare zodie in parte Berbec Pentru Berbeci va fi un an foarte bun, poate cel mai bun. Trebuie sa .

Cele mai bune aplicatii de iPhone si iPad din 2020: Apple a anuntat premiile

Intr-un an incredibil de complicat pentru foarte multi dintre noi, la fel ca Google in urma cu cateva zile, Apple a decis care sunt cele mai bune aplicatii din 2020. Lista castigatorilor de.

Cum se fac cele mai bune sarmale in foi de varza murata. Reteta lui Chef Scarlatescu

Chef Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai apreciati bucatari din Romania, astfel ca nu e de mirare ca toata lumea doreste sa-i afle retetele cu care isi rasfata prietenii si familia. Anul acesta este musai sa incercati reteta lui de sarmale, dar sa afli si trucul pe care il foloseste Cheful de la Chefi .

RAPORT UNICEF: Doua treimi dintre copiii de varsta scolara din lume nu au acces la Internet acasa

Doua treimi dintre copiii cu varste scolare din lume - sau 1,3 miliarde de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 17 ani - nu au conexiune la Internet acasa, potrivit unui nou raport comun al UNICEF si al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor UIT).

Zendaya, cele mai elegante aparitii la evenimente

Zendaya reuseste sa impresioneze de fiecare data cand isi face aparitia pe covorul rosu al vreunui eveniment important. Va invitam sa admirati cateva dintre cele mai elegante aparitii ale actritei pe red carpet.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )