Libnet.ro
UNICEF

13:15

TOP 7 fonduri de investitii pentru startup-uri IT europene in 2020. 4 romani in echipele finantatorilor

Hotnews Hotnews,
 TOP 7 fonduri de investitii pentru startup-uri IT europene in 2020. 4 romani in echipele finantatorilor

Reusitele antreprenorilor romani de la FintechOS sau TypingDNA, care au obtinut recent finantari cumulate de 20 de milioane de dolari de la fonduri de investitii de afara, ne dau sperante ca si alte startup-uri IT romanesti vor putea gasi bani astfel. Iata un top al fondurilor de investitii care cauta startup-uri europene, sa le acorde finantari de serie A, in schimbul unui pachet de actiuni. 3 dintre aceste fonduri au si romani ca parteneri. continuă pe Hotnews

Fonduri europene 2020: Max. 200.000 Euro pentru mici firme din IT, sanatate, energie

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) vor putea obtine fonduri europene de cate 25. 000 de euro, pentru proiecte de transfer tehnologic in domenii ca tehnologa informatiei IT), energie sau sanatate, printr-o linie de finantare aflata inca in pregatire la Ministerul Lucrarilor Publice.

Schimbarea locului de munca, in topul prioritatilor pentru 6 din 10 romani in 2020 8213; Studiu

Sase din zece angajati spun ca schimbarea locului de munca este printre primele trei cele mai importante prioritati pentru acest an. Comparativ, la inceputul anului trecut, doar 4 din 10 angajati romani se declarau nemultumiti de situatia lor profesionala si luau in calcul gasirea unui nou job. Astfel, schimbarea jobului, familia si sanatatea sunt principalele prioritati ale angajatilor romani in acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )