Libnet.ro
UNICEF

10:31

Top Line a lansat STARDUST MED, cel mai eficient si confortabil sistem de epilare definitiva cu laser

ADPM ADPM,
Top Line a lansat STARDUST MED, cel mai eficient si confortabil sistem de epilare definitiva cu laser

STARDUST MED, cea mai avansata si performanta tehnologie de epilare laser, a fost lansata de Top Line Romania in Centrele de Slabit si infrumusetare Sihouette din Bucuresti. continuă pe ADPM

Caru' cu vedete: Cum arata Adela Popescu n copilarie; Felina, iubita si rasfatata peste masura de designer; Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera

La ce tinute se asteapta criticii de moda. Dupa premierea in sine, cel mai urmarit moment de la gala Oscarurilor este sosirea vedetelor. Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera. Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera pentru piesa Te-as iubi, chiar in luna dragostei.

Moment extraordinar in Romania: operatia realizata cu cel mai performant robot

Cel mai performant robot in chirurgie spinala si neurochirurgie din Europa a operat alaturi de medicii unui spital din Iasi. Operatia a durat in jur de doua ore si a fost un adevarat succes. Un barbat in varsta de 40 de ani care a suferit o fractura de coloana vertebrala a fost operat in premiera [] .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un salt al pretului de 9,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 - 18 februarie, titlurile producatorului de vinuri Purcari WINE) reprezinta actiunile cu cel mai ridicat randament din cadrul indicelui BET, al celor mai tranzactionati cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o crestere de 5,4%, in perioada mentionata.

HOROSCOP. Acesta este cel mai puternic semn din zodiac. E nativul cu cea mai mare forta si incarcatura emotionala

Fiecare semn zodiacal are partile sale puternice. Cineva are un suflet bun, cineva norocul in buzunar. insa cel mai puternic si ferm in deciziile sale este Scorpionul. Forta si incarcatura.

Ministrul Energiei se lauda din nou cu cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze

Anton Anton, ministrul Energiei, sustine ca la Craiova se va construi cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze, potrivit digi24. ro. Am venit la Craiova pentru ca aici.

ANTON ANTON: Vom construi la Craiova cel mai interesant sistem de stocare a energiei

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat astazi ca la Craiova se va construi cel mai interesat sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze.

LUCIAN ANGHEL, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Anul acesta va fi cel mai bun din ultimul deceniu pentru listarile de obligatiuni

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Sper ca Elefant si toate celelalte tranzactii pe care le vom intermedia sa aiba o viata foarte buna, nu doar ca utilitate la nivelul companiei sau pentru investitorii initiali, dar si in piata secundara Anul 2019 va fi cel mai bun din ultimul deceniu in ceea ce priveste numarul de emisiuni de obligatiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a estimat ieri Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al BVB, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare pe piata AeRO a obligatiunilor corporative emise de retailerul online Elefant. ro ELEF21).

Sigur nu stiai asta!Ce sa pui in detergentul de rufe pentru a fi mai eficient

Detergentul de rufe din comert pare tot mai concentrat si mai parfumat. Cu toate acestea, nu toate hainele se spala la fel de bine. Daca preferi detergentul de rufe sub forma de pudra, ar fi bine sa adaug.

Cel mai norocos om din lume? A scapat de pedeapsa cu MOARTEA de trei ori... Motivul este HALUCINANT

Byson Kaula se poate considera unul dintre cei mai norocosi oameni de pe Pamant. Desi fusese condamnat la moarte, barbatul din Malawi a fentat destinul tragic de trei ori, iar motivul este unul fabulos: calaul.

HOROSCOP. Cum sarutain functie de zodia lui! Aflacine se pricepe cel mai bine!

Zodia lui iti poate da indicii importante despre modul in care saruta. Stii care sunt cele mai pasionale zodii? HOROSCOP Berbec Asteapta-te la ceva brusc, care te ia prin surprindere. Sarutul.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )