Libnet.ro
UNICEF

21:00

Topescu si cel mai mare regret al vietii: Fostul comentator a platit un pret urias din cauza primei sotii

Adevărul Adevărul,
Topescu si cel mai mare regret al vietii: Fostul comentator a platit un pret urias din cauza primei sotii

Rodica, prima sotie, era si prima lui dragoste, casnicia lor durand 11 ani. impreuna ei au avut-o pe Cristina, fiica cea mare a fostului comentator, acum in varsta de 57 de ani. continuă pe Adevărul

Cel mai mare Bookfest din istorie ncepe pe 30 mai

O experienta extraordinara ii asteapta pe vizitatorii celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest, care anul acesta va avea loc in perioada 30 mai - 3 iunie, in cel mai mare spatiu expozitional de la Romexpo, pavilionul B2. Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii. Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.

Cel mai mare portret al parintelui informaticii din Romania, Grigore Moisil, realizat de o trupa de grafferi

Cea mai cunoscuta trupa de artisti grafferi din Romania a realizat cel mai mare portret al parintelui informaticii din Romania, Grigore Mosil, in cadrul unui eveniment dedicat tehnologiei. Grafferii au fost ajutati si de un robot inovator, lucrarea de arta fiind inaugurata pe 15 mai.

Zodia cu cel mai mare succes in viata. E demonstrat stiintific

Un studiu realizat la Universitatea din Connecticut, Statele Unite ale Americii, a aratat ca exista o stransa legatura intre reusitele pe care le ai de-a lungul vietii si zodia in care te-ai nascut. Dupa ce au.

Chiria platita de cel mai mare festival de muzica din tara - Untold -pentru Polivalenta din Cluj: 35 de bilete pe zi

Un clujean se judeca de aproape un an de zile cu firma care administreaza Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pentru contractele de inchiriere incheiate cu Untold SRL, pentru cel mai mare festival de muzica din tara. in 2017, chiria pentru 24 de ore a Polivalentei a fost de 2. 545 de euro, echivalentul a 35 de bilete de o zi la festival. La eveniment au participat 330. 000 de oameni, bugetul fiind de 10 milioane de euro.

Cel mai mare caz de martiriu crestin al vremurilor noastre

Semnalez si eu ca ramasitele pamantesti ale celor 20 de crestini copti egipteni decapitati in 2015, in Libia, de gruparea Stat Islamic au fost aduse la inceputul acestei saptamani cu avionul la Cairo.

HOROSCOP. Zodia cu cel mai mare succes in viata

Principalele caracteristici ale fiecarei zodii, in baza cercetarii stiintifice realizata la Universitatea din Connecticut, publicata in revista de specialitate Comprehensive.

Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Preturile au crescut cu 5,2% in aprilie fata de anul trecut

Preturile de consum in luna aprilie 2018 comparativ cu luna aprilie 2017 au crescut cu 5,2%, cea mai mare inflatie din iunie 2013, a informat Institutul National de Statistica.

VIDEO / FOTOGALERIE BSDA 2018: Imagini de la cea mai mare expozitie de aparare din estul Europei - Cu ce au venit marile companii din domeniul aerospatial si al apararii la Bucuresti

Peste 270 de companii care activeaza in domenii ce tin de aparare, securitate si aerospatial au expus, in aceste zile, produse si echipamente la Black Sea Defense Aerospace 2018, cel mai mare astfel de salon din Europa de est ce are loc la BUcuresti la fiecare doi ani. Dincolo de expozantii privati, multe echipamente ale Armatei romane au fost puse la display, dar si aeronave ale aliatilor americani. Vezi in articol ovideo-fotogalerie cu ce poate este expus anul acesta la BSDA.

Dacian Ciolos: 2016 a fost cel mai performant an, au intrat n tara peste 7 miliarde de euro

Fostul premier, Dacian Ciolos, a scris, miercuri, pe Facebook, citand raportul SAR, ca 2016 a fost cel mai performant an, au intrat in tara peste 7 miliarde de euro. Daca noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt cateva miliarde bune pe minus, a scris liderul Miscarii Romania impreuna.

Profit de sase ori mai mare, pentru Oltchim

Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea OLT), entitate aflata in insolventa din anul 2013 a raportat, pentru primul trimestru al acestui an, un profit net de 46,33 milioane de lei, de peste sase ori mai mare fata de cel obtinut la 31 martie 2017, de 7,57 milioane de lei, in contextul unor venituri mai mari cu circa o treime, potrivit comunicatului publicat vineri de companie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )