Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune licee. Acte necesare pentru inscrierea la liceu

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune licee. Acte necesare pentru inscrierea la liceu

Absolventii clasei a VIII-a au fost repartizati la liceu. Mediile de admitere de anul acesta au fost mai mici in comparatie cu anul trecut. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune licee la Bac 2018. Colegiul cu doi elevi de 10 si scoala unde nimeni nu a picat examenul vreodata

Doi elevi de la cel mai bun liceu din Petrosani au obtinut media 10 la Bacalaureat. Un alt liceu din municipiu se numara printre cele mai slabe unitati scolare.

Schimbare surprinzatoare in topul celor mai bogati oameni ai lumii

Schimbare surprinzatoare in topul celor mai bogati oameni ai lumii. Mark Zuckerberg, l-a detronat pe Warren Buffett de pe locul trei al clasamentului intocmit de Bloomberg. Omul de afaceri a coborat pe.

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Mark Zuckerberg urca pe podiumul celor mai bogati oameni ai planetei, depasindu-l pe Warren Buffet: la cat a ajuns averea acestuia

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a urcat pe pozitia a treia in topul celor mai bogati oameni ai planetei, depasindu-l pe Warren Buffet, CEO-ul Berkshire Hathaway.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Ocupatiile surprinzatoare ale sotiilor celor mai bogati oameni

Am fi tentati sa credem ca sotiile celor mai bogati barbati din lume isi petrec intreaga zi in spa-uri sau defiland pe la evenimente cu rochii create de designeri celebri. Dar, contrar convingerilor.

Cele mai bune gogosi, dupa reteta regretatului Radu Anton Roman. Ingredientele pentru aluat pufos

Secretul gogosilor pufoase consta in timpul de dospire, foarte important pentru ca aluatul sa devina pufos si elastic. Ingrediente: o jumatate de kilogram de faina, 3 oua, 3 linguri de.

Cu ce se ocupa sotiile celor mai bogati oameni: Melania Trump, licentiata intr-un domeniuneasteptat

Dincolo de aspectul fizic, Melania Trump l-a cucerit pe actualul presedinte american si cu pasiunea sa pentru arhitectura si design. Desi putin stiu, Melania este designer de ceasuri si bijuterii de lux.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )