Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai scumpe camere de hotel din lume: pereti din aur si ferestre anti-glont, printre facilitati FOTO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai scumpe camere de hotel din lume: pereti din aur si ferestre anti-glont, printre facilitati FOTO

000 de dolari pe noapte. Atat costa inchirierea celui mai scump apartament din toate timpurile. Este situat in Elvetia si se intinde pe o suprafata de 18. 000 de metri patrati. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in topul celor mai sexy jucatoare de la Australian Open. Pe cel loc s-a clasat romanca fata de Caroline Wozniacki sau Angelique Kerber

Simona Halep a fost inclusa in topul celor mai sexy jucatoare de la Australian Open 2019. Sondajul a fost facut printre barbatii inscrisi pe platforma de dating Victoria Milano, cel mai popular site pentru.

Cel mai vechi tabel periodic din lume e un fel de minune a cercetarii

Cel mai vechi tabel periodic al elementelor a fost descoperit intr-o universitate din Scotia, iar istoricul acestuia e destul de interesant. Tabelul periodic a fost descoperit intr-un laborator de.

Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentati din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar acestia, de multe ori, sunt o parte importanta din istorie pe care o uitam. Copiii si nepotii celor mai rai oameni care au trait vreodata sunt adeseori uitati. Reputatia stramosilor lor ii urmareste invariabil. Fiecare dintre [] .

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

Nominalizari Zmeura de Aur 2019: cum au ajuns Donald si Melania printre nominalizati. Lista celor mai proaste filme si interpretari

Presedintele Statelor Unite Donald Trump si sotia sa, Melania, au fost nominalizati la insolitele premii Zmeura de Aur 2019, care sunt acordate anual celor mai proaste interpretari si productii cinematografice.

A MURIT cel mai BATRAN barbat din lume

Cel mai batran barbat din lume, japonezul Masazo Nonaka, a murit, duminica la varsta de 113 ani, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Barbatul a murit in somn, in locuinta sa aflata in orasul.

Cel mai batrn barbat din lume a murit n Japonia

Cel mai batran barbat din lume a murit la domiciliul sau dintr-o statiune balneo-climaterica de pe principala insula japoneza, Hokkaido, noteaza Guardian.

Siria sustine ca a reperat si distrus mai multe rachete lansate din Israel

Mai multe rachete lansate din Israel au fost reperate si contracarate de sistemele de aparare antiracheta din Siria, a anuntat agentia de stat Sana, citata de Reuters.

Topul brandurilor din lume: Amazon ramane cel mai valoros brand global, dar conduce cursa celor mai puternice branduri

, producatorul italian de supermasini, a recastigat titlul de cel mai puternic brand al lumii ultima oara detinut in 2014), conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat marti la World Economic Forum in Davos. Amazon ramane cel mai.

Judetul Cluj, promovat la unul dintre cele mai importante targuri de turism din lume

Consiliul Judetean Cluj, prin Centrul National de Informare si Promovare Turistica, continua actiunile de promovare a judetului pe plan international prin prezenta la Targul de Turism International FITUR de la Madrid, care va avea loc la finalul lunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )