Libnet.ro
UNICEF

14:15

Topul judetelor cu cel mai mare numar de persoane nou infectate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore. Bucurestiul, in continuare fruntas

Adevărul Adevărul,
Topul judetelor cu cel mai mare numar de persoane nou infectate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore. Bucurestiul, in continuare fruntas

221 de persoane nou infectate cu COVID-19 au fost confirmate sambata in Bucuresti, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Numarul total al infectarilor in Bucuresti ajunge astfel la 7121. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Peste 1.000 de infectii in Germania, cel mai mare numar din ultimele trei luni Testarea obligatorie a celor care sosesc din zonele de risc incepe sambata

Germania a inregistrat joi cel mai mare numar de cazuri noi de infectii zilnice cu coronavirus in ultimele trei luni, potrivit Institutului Robert Koch, ministrul sanatatii german anuntand ca testarea obligatorie a calatorilor sositi din zone de risc va incepe de sambata, relateaza dpa si Agerpres.

Topul judetelor cu cel mai mare numar de noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore. Bucurestiul, pe primul loc

Capitala se mentine pe primul loc al numarului de noi infectari cu 199 de cazuri descoperite in urma testelor efectuate in ultimele 24 de ore. Numarul total al infectarilor in Bucuresti ajunge la 6.

Bulgaria a intors complet spatele legislatiei europene. Tara vecina a inregistrat cel mai mare numar de proceduri penale noi in 2019, impreuna cu Grecia si Cipru

Bulgaria si-a neglijat serios eforturile de a pune in aplicare in mod corespunzator si in timp util legislatia europeana, potrivit ultimului raport al Comisiei Europene CE) privind respectarea legislatiei Uniunii din 2019, scrie cotidianul bulgar Sega, preluat de Rador. Bulgaria este cu 39 proceduri penale noi, la sfarsitul anului, pentru punerea in aplicare intarziata sau inexacta a directivelor, iar la acest indicator este intre ultimii, impreuna cu Grecia 39 de cazuri noi) si Cipru 43 de cazuri noi). Cu procedurile nefinalizate din anii precedenti, incalcarile legislatiei europene in Bulgaria se ridica la 74. Aceasta statistica se deterioreaza vizibil - in 2018 au existat 60 de proceduri penale impotriva Bulgariei, in 2017 53.

Prahova, cel mai mare numar de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore. Unul din trei teste are rezultat pozitiv

Prahova este judetul care a raportat cele mai multe cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore, conform raportului Institutului de Sanatate Publica.

Raluca Zenga a facut cel mai mare anunt. Rasturnare de situatie: ce se intampla, de fapt, in casnicia cu Walter Zenga

Raluca Zenga, sotia lui Walter Zenga, a facut un anunt pe Facebook in ce priveste situatia din familia ei. Desi multi ii dadeau despartiti pe cei doi, Raluca Zenga vine sa linisetesca apele si sa spuna ce se intampla de fapt in casnicia ei. Ce a anuntat Raluca Zenga Asteptandu-l pe tati 10084;65039; Nu am .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am oprit cresterea. Riscul cel mai mare era ca, la un moment dat, cresterea sa nu mai fie liniara, ci sa aiba o tendinta de progresie geometrica (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca datele privind evolutia epidemiei de coronavirus arata ca Romania a reusit sa opresca cresterea numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Grupul de Comunicare.

Cel mai mare spital din Salaj nu mai face teste COVID-19 la cerere. Motivul din spatele acestei decizii

In laboratorul Spitalul Judetean din Zalau au fost realizate pana acum 750 de teste la cerere pentru diagnosticarea COVID-19, pretul unuia fiind de 250 de lei.

Aproape un milion de pensionari traiesc cu cateva sute de lei pe luna. Topul judetelor cu cei mai multi batrani saraci

Aproape un milion de pensionari traiesc cu doar cateva sute de lei pe luna, arata datele centralizate ale Casei Nationale de Pensii Publice CNPP).

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza un nou record negativ: 1.378 de noi imbolnaviri si 50 de decese, in 24 de ore. 446 de pacienti sunt internati la ATI

Grupul de Comunicare Strategica GCS) anunta ca in ultimele 24 de ore, in Romania ar fost confirmate 1. 378 de noi cazuri de infectie cu coronavirus, cel mai mare numar raportat de la debutul.

Numar record de inscrieri la sesiunea de admitere din iulie, la Universitatea Valahia din Targoviste

Peste 1. 560 de absolventi de liceu s-au inscris in sesiunea de admitere din aceasta vara, la Universitatea Valahia. Este cel mai mare numar de candidati din ultimii 7 ani, inregistrandu-se o crestere de aproape 20% fata de anul trecut si, bineinteles, un grad ridicat de concurenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )