Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul localitatilor din Statele Unite cu cei mai multi rezidenti de origine romana

Adevărul Adevărul,
Topul localitatilor din Statele Unite cu cei mai multi rezidenti de origine romana

La ora actuala, circa un milion de romani traiesc in Statele Unite ale Americii. Un site american a facut o analiza interesanta si a realizat procentual topul localitatilor din America unde traiesc cei mai multi rezidenti de origine romana, oferind date pentru nu mai putin de 101 orase din S. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din Statele Unite

Uniunea Europeana UE) a introdus de vineri taxe pentru importurile din Statele Unite, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele Donald Trump, noteaza ziare. com.

La Olguta Vasilescu in judet sunt cei mai multi ASISTATI SOCIALI din tara: Am avut operatie de amigdalite si nu pot sa muncesc! - Statul plateste pentru lenesii din Dolj 68 DE MILIOANE DE LEI

Ministrul Muncii vrea sa revolutioneze sistemul, dar in ograda sa sunt cei mai multi asistati sociali din tara. Concret, statisticile arata ca in Dolj, judet din care vine Olguta Vasilescu, are cel m.

Cum a ajuns Brasov pe primul loc n topul municipiilor cu cei mai multi proprietari care si-au asigurat obligatoriu locuintele

Doar 19,10% din totalul de peste 8,9 milioane de locuinte din Romania sunt asigurate obligatoriu impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si a inundatiilor, de la lansarea acestui sistem in urma cu 8 ani. in lipsa politei, primarii pot amenda proprietarii cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, dar nimeni nu a aplicat pana acum o astfel de masura, recurgand la alte metode. Ocolit de astfel de dezastre naturale, Brasov-ul a urcat recent pe primul loc in topul celor mai asigurate municipii, dupa ce primaria a transmis mesaje in mass-media si 100. 765 de instiintari in care proprietarii sunt atentionati ca pot primi amenzi.

Statele Unite suspenda pe termen nelimitat unele programe de pregatire militara comune cu Coreea de Sud

Statele Unite si Coreea de Sud au convenit sa suspende pe termen nelimitat doua programe de pregatire militara comune, a anuntat vineri departamentul american al apararii, informeazaAgerpres.

Decizie istorica! Statele Unite s-au retras din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Statele Unite si-au anuntat marti retragerea din Consiliul Drepturilor Omului al ONU, un organism international pe care administratia presedintelui Donald Trump l-a criticat aspru, acuzandu-l de prejudecata.

Romania, tara cu cei mai putin angajati care lucreaza de acasa. Statistici la nivelul UE

5% din totalul persoanelor angajate, cu varste intre 15 si 64 de ani, din tarile membre UE, lucreaza de acasa. Bulgaria si Romania sunt statele in care cei mai putini cetateni lucreaza de la domiciliu. In aprilie 2018 a intrat in vigoare legea care.

Romania, tara cu cei mai putini angajati care lucreaza de acasa. Statistici la nivelul UE

5% din totalul persoanelor angajate, cu varste intre 15 si 64 de ani, din tarile membre UE, lucreaza de acasa. Bulgaria si Romania sunt statele in care cei mai putini cetateni lucreaza de la domiciliu. In aprilie 2018 a intrat in vigoare legea care.

Mai multi sobolani au fost descoperiti intr-un bancomat. Ce au facut in automatul bancar

Mai multi sobolani care au patruns intr-un bancomat au distrus peste un million de bancnote de rupii. Paguba produsa este echivalenta cu suma de 18. 000 de dolari. Incidentul bizar, petrecut in statul.

Pentagonul a suspendat mai multe exercitii militare alaturi de Coreea de Sud

Statele Unite si Coreea de Sud s-au pus de acord sa suspende pe termen nelimitat doua exercitii militare, a subliniat vineri Pentagonul, in contextul summitului dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un care a avut loc la inceputul lunii, relateaza Reuters.

Statele Unite: Multimiliardarul Michael Bloomberg investeste 80 de milioane de dolari in democrati la alegerile de la jumatatea mandatului

Multimiliardarul newyorkez Michael Bloomberg, care refuza orice eticheta politica, a anuntat miecuri ca va sprijini doar candidaturile democratolor la alegerile din noiembrie pentru Congres, acuzandu-i de ineptie pe alesii republicani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )