Libnet.ro
UNICEF

18:30

Topul tarilor cu cele mai mari taxe pe benzina. Romania, peste media globala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul tarilor cu cele mai mari taxe pe benzina. Romania, peste media globala

Taxele reprezinta in medie 52% din costul pretului benzinei si 48% din costul pretului motorinei in Romania, spre deosebire de media la nivel mondial de 50% si respectiv 44%, conform unui studiu realizat de UHY, o retea internationala de experti in. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Romaneasca ridica stacheta la depozite: dobanzile la Depozitul Centenar, printre cele mai mari din piata

Banca Romaneasca ridica stacheta la depozite: dobanzile la Depozitul Centenar, printre cele mai mari din piata. Astfel, pe scadenta de un an, dobanda platita de banca la plasamentele in lei ajunge la 3,75%.

Scrisoarea revoltatoare a criminalului care a ucis in cele mai mari chinuri o romanca: Cand am plecat inca mai respira

Italianul Riccardo Viti a omorat-o pe romanca Andreea Cristina Zamfir, pe 5 mai 2014, violand-o cu un tarus. Femeia a ramas crucificata si a fost gasita moarta in acea padure. Italianul criminal a.

Top 10 filme comerciale cu cele mai mari incasari din istorie. Cate productii din 2018 se afla in top

Lista este condusa de doua filme realizate de catre regizorul James Cameron. Primele sapte din top au acumulat incasari la nivel mondial de peste 1 miliard de dolari.

Cele mai diabolice romance din secolul XX. Amanta care a alungat o regina, temuta stalinista Ana Pauker si catastrofala Elena Ceausescu

O multime de marturii au contribuit la diabolizarea unora dintre cele mai puternice femei din Romania secolului XX: Ana Pauker, Elena Lupescu si Elena Ceausescu.

STUDIU: Companiile din Romania platesc taxe pentru carburanti cu 4% mai mari decat media la nivel mondial

Companiile din Romania platesc taxe cu 4% mai mari decat media la nivel mondial, exprimate ca procent din pretul combustibilului, lucru ce genereaza un dezavantaj major pentru acestea si are potentialul de a incetini cresterea economica, conform unui studiu realizat de UHY, reteaua internationala de experti in contabilitate si consultanta.

Firmele romnesti platesc taxe pentru carburanti cu 4% mai mari dect media la nivel mondial

Companiile din Romania platesc taxe cu 4% mai mari decat media la nivel mondial, exprimate ca procent din pretul combustibilului, lucru ce genereaza un dezavantaj major pentru acestea si are potentialul de a incetini cresterea economica, conform unui studiu nou realizat de UHY, reteaua internationala de experti in contabilitate si consultanta. UHY explica faptul ca in Romania, taxele reprezinta in medie 52% din costul pretului benzinei si 48% din costul pretului motorinei, spre deosebire de media de la nivel mondial de 50% si respectiv 44%.

PSD, partidul care isi devoreaza liderii. Cele mai rasunatoare executii

Va prezentam cele mai rasunatoare executii care s-au petrecut in ultimii 12 ani in PSD. Ion Iliescu a condus Romania in 3 randuri si este din 2006 este presedinte de onoare al PSD. Mircea Geoana a fost.

Cele mai recente cifre de pe scena politica. Cum stau partidele in sondaje. Surpriza de proportii

Radu Tudor a prezentat, vineri, la Punctul de intalnire, cele mai recente cifre privind preferintele electoratului din Romania. Potrivit Avangarde, PSD este creditat in sondaje cu 35%, PNL cu 23%, iar ALDE .

Statistici oficiale: 40.576 de imobile au fost vndute la nivel national n luna august, cele mai multe n Bucuresti, Ilfov si Timis

576 de imobile au fost vandute, in luna august din acest an, la nivelul intregii tari, numarul caselor, terenurilor si apartamentelor care au facut obiectul contractelor de vanzare-cumparare fiind cu 16. 410 mai mic fata de luna similara a anului trecut, a anuntat vineri Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai multe vanzari de imobile au fost inregistrate, in luna august 2018, in Bucuresti 6. 381, Ilfov 2. 495 si Timis 2. Judetele cu cele mai putine imobile vandute in aceeasi perioada sunt Caras-Severin 290, Gorj 157 si Olt 138.

George Iacob, prefectul judetului: 50 de focare de pesta. Cele mai multe in localitatea Perisoru

Dupa o saptamana de acalmie, noi focare de pesta porcina au fost confirmate in judetul Calarasi. Conform prefectului judetului Calarasi, George Iacob, cele mai multe, 29, sunt in localitatea Perisoru.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )