Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tortionarii lui Gheorghe Ursu au fost achitati

Antena3 Antena3,
Tortionarii lui Gheorghe Ursu au fost achitati

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) i-au achitat, joi, pe Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati pentru crime impotriva umanitatii in dosarul disidentului Gheorghe Ursu, schimbandu-le si. continuă pe Antena3

Tortionarii disidentului Gheorghe Ursu au fost achitati. Decizia nu e definitiva

Tortionarii disidentului Gheorghe Ursu au fost achitati de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind insa una definitiva. La ultimul termen, procurorul din dosar ceruse judecatorilor ca fostii ofiteri de securitate Marin Pirvulescu si Vasile Hodis sa fie condamnati la cate 25 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

Tortionarii disidentului Gheorghe Ursu - achitati in prima instanta

Curtea de Apel Bucuresti a dispus joi achitarea fostilor ofiteri de Securitate Marin Pirvulescu si Vasile Hodis, cei care l-au torturat pe disidentul Gheorghe Ursu, pentru savarsirea infractiunii de tratamente neomenoase.

Tortionarii disidentului Gheorghe Ursu, achitati in prima instanta

Curtea de Apel Bucuresti a dispus joi achitarea fostilor ofiteri de Securitate Marin Pirvulescu si V.

Tortionarii care l-ar fi torturat si ucis pe Gheorghe Ursu, achitati. Cum isi motiveaza decizia magistratii

Curtea de Apel Bucuresti i-a achitat pe Marin Parvulescu si Vasile Hodis, fostii ofiteri de Securitate care sunt acuzati ca l-au torturat si ucis in bataie pe disidentul Gheorghe Ursu. Instanta le-a schimbat incadrarea in tratamente neomenoase. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Acuzatii din dosarul disidentului Gheorghe Ursu au .

Tortionarii Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati in dosarul disidentului Gheorghe Ursu, ACHITATI

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) i-au achitat, joi,pe tortionarii Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati pentru crime impotriva umanitatii in dosarul disidentului Gheorghe Ursu. Mai.

Cum au ajuns sa fie achitati securistii care l-au omorat in bataie pe disidentul Gheorghe Ursu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au achitat, joi, pe Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati pentru torturarea si ulterior omorarea cunoscutului disident anti-comunist Gheorghe Ursu.

Sentinta revoltatoare in procesul mortii disidentului Gheorghe Ursu. Doi fosti securisti, achitati

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au anuntat prima decizie in cazul mortii lui Gheorghe Ursu. Acuzati ca l-au omorat in bataie pe disidentul anticomunist, securistii Marin Parvulescu si Vasile Hodis au fost achitati de judecatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )