Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tortionarii Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati in dosarul disidentului Gheorghe Ursu, ACHITATI

B1 B1,
Tortionarii Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati in dosarul disidentului Gheorghe Ursu, ACHITATI

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) i-au achitat, joi,pe tortionarii Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati pentru crime impotriva umanitatii in dosarul disidentului Gheorghe Ursu. Mai. continuă pe B1

Tortionarii lui Gheorghe Ursu au fost achitati

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) i-au achitat, joi, pe Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati pentru crime impotriva umanitatii in dosarul disidentului Gheorghe Ursu, schimbandu-le si.

EXCLUSIV Andrei Ursu, dupa achitarea tortionarilor tatalui sau: Este socant ca la 30 de ani de la eliberarea de comunism, Securitatea sa poata sa ajunga si sa influenteze o judecatoare

EXCLUSIV Magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) i-au achitat, joi, pe tortionarii Marin Parvulescu si Vasile Hodis, judecati pentru crime impotriva umanitatii in dosarul disidentului Gheorghe Ursu.

Tortionarii care l-ar fi torturat si ucis pe Gheorghe Ursu, achitati. Cum isi motiveaza decizia magistratii

Curtea de Apel Bucuresti i-a achitat pe Marin Parvulescu si Vasile Hodis, fostii ofiteri de Securitate care sunt acuzati ca l-au torturat si ucis in bataie pe disidentul Gheorghe Ursu. Instanta le-a schimbat incadrarea in tratamente neomenoase. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Acuzatii din dosarul disidentului Gheorghe Ursu au .

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )