Libnet.ro
UNICEF

15:46

Tot ce nu asculta de PSD e stat paralel, este posibil ca si legile economice sa comploteze impotriva lor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tot ce nu asculta de PSD e stat paralel, este posibil ca si legile economice sa comploteze impotriva lor

Senatoarea PNL Alina Gorghiu ironizeaza rezolutia adoptata ieri de liderii PSD prin care acestia denunta existenta unui asa-numit Stat Paralel si Ilegitim in Romania, spunand ca tot ce nu asculta de PSD este stat paralel, chiar si legile economice care nu se supun politicilor fiscale aberante ale Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Gorghiu: Tot ce nu asculta de PSD e stat paralel, este posibil ca si legile economice sa comploteze impotriva lor

Senatoarea PNL Alina Gorghiu ironizeaza rezolutia adoptata vineri de liderii PSD prin care acestia denunta existenta unui asa-numit Stat Paralel si Ilegitim in Romania, spunand ca tot ce nu asculta de PSD este stat paralel, chiar si legile economice care nu se supun politicilor fiscale aberante ale Guvernului.

De unde a copiat Dragnea ideea de stat paralel. Ponta: Luptatorul de azi avea nevoie de un nou dusman. S-a plictisit lumea de Soros (VIDEO)

Victor Ponta ia peste picior lupta lui Liviu Dragnea cu asa-zisul stat paralel. Fostul premier a declarat, pentru B1 TV, ca seful PSD a copiat prost din Turcia ideea de stat paralel, pentru ca avea.

A apartut site-ul statulparalel.ro: Statul paralel este compus din toti politicienii si toti demnitarii care te fura. Si care apoi iti rad in fata

Site-ul www. statulparalel. ro a aparut sambata, la o zi dupa ce conducerea PSD a adoptat o rezolutie in care face referire la statul paralel si ilegitim care ar incerca sa preia controlul puterii politice, rezolutie in care il critica pe presedintele Klaus Iohannis pe motiv ca acesta isi incalca atributiile ca urmare a faptului ca nu a luat masuri impotriva acestor abuzuri. Statul paralel este compus din toti politicienii si toti demnitarii care te fura. Si care apoi iti rad in fata. Statul paralel sunt cei care isi bat joc de tine. De viata ta, de munca ta, de banii tai. Statul paralel este statul hotilor care iti fura viitorul, se arata pe site-ul statulparalel. ro.

A aparut site-ul statulparalel.ro: Statul paralel este compus din toti politicienii si toti demnitarii care te fura. Si care apoi iti rad in fata

Un site intitulat www. statulparalel. ro a aparut sambata, la o zi dupa ce conducerea PSD a adoptat o rezolutie in care face referire la statul paralel si ilegitim care ar incerca sa preia controlul puterii politice, rezolutie in care il critica pe presedintele Klaus Iohannis pe motiv ca acesta isi incalca atributiile ca urmare a faptului ca nu a luat masuri impotriva acestor abuzuri. Statul paralel este compus din toti politicienii si toti demnitarii care te fura. Si care apoi iti rad in fata. Statul paralel sunt cei care isi bat joc de tine. De viata ta, de munca ta, de banii tai. Statul paralel este statul hotilor care iti fura viitorul, se arata pe site-ul statulparalel. ro.

Este posibil sa mori din prea multa iubire? Sindromul inimii frante exista! Cum il recunosti

Sindromul inimii frante este o afectiune a inimii, determinata de decesul unei persoane apropiate, despartirea in circumstante neasteptate de persoana iubita sau situatii extrem de.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )