Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

B1 B1,
Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti a povestit ca in unitatea medicala ajungi pacienti cu forme tot mai grave de COVID-19, iar din ce in ce mai multe tipologii raspund tot mai greu la tratament. Mai. continuă pe B1

Tot mai multe cazuri de COVID-19 in scoli. Beatrice Mahler: Problema majora este in fata unitatilor de invatamant, unde regulile nu sunt respectate aproape deloc (VIDEO)

Tot mai multe cazuri de COVID-19 au fost depistate in scoli. Din ce in ce mai multi copii au fost confirmati cu infectie cu SARS-CoV-2, iar unitatile de invatamant incep sa recurga la scenariile rosii,.

Dezinformarea si extremismul, doua fete ale aceleiasi monede De ce primesc informatiile false mai multe like-uri decat cele oficiale?

Un studiu realizat de grupul Avaaz, care lupta pentru drepturile omului, arata ca in ciuda actiunilor tot mai frecvente ale Facebook de stergere a unor conturi false si in ciuda opririi distribuirii unor informatii false, platforma de socializare actioneaza ca un vector pentru cei care cred in conspiratii. S-a ajuns chiar in situatia in care paginile de fake-news sa fie mai vizualizate decat cele ale institutiilor oficiale de sanatate. Am incercat sa aflam de la Nicolae Tibrigan, expert al Laboratorului pentru Analiza Razboiului Informational si Comunicare Strategica LARICS), cum poate fi explicat succesul extraordinar de care se bucura tot mai mult informatiile false si cum putem lupta impotriva lor.

UiPath, tot mai aproape de listarea la bursa. IPO-ul i-ar aduce companiei romanesti o evaluare de 15 miliarde dolari

Singurul unicorn romanesc UiPath se afla in discutii cu mai multe institutii bancare de investitii pentru pregatirea ofertei publice initiale la bursa din New York, ce ar urma sa aiba loc in 2021. Aceasta listare i-ar aduce o evaluare de peste 15 miliarde de dolari, scrie Reuters.

Studio AE: Cladirile inteligente cu tehnologie integrata care se pot adapta in functie de nevoi vor fi tot mai prezente

Digitalizarea si integrarea serviciilor de calitate in domeniul constructiilor vor conta tot mai mult Reporter: in ce masura pandemia de coronavirus a afectat domeniul arhitecturii in care activati?.

CORONAVIRUS |Emilian Imbri: Topaim de pe un platou pe altul, tot mai sus

Managerul Institutului Victor Babes din Bucuresti, Emilian Imbri, a declarat ca este ingijorat avand in vedere ca topaim de pe un platou pe altul, dar sarim tot mai sus, mentionand ca lucrurile se vo.

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Animalele din fermele UE produc mai multe emisii decat masinile si camionetele la un loc

Vacile, porcii si alte animale de ferma din Europa produc in fiecare an mai multe gaze cu efect de sera decat toate masinile si camionetele Uniunii, atunci cand se ia in considerare impactul furajelor lor, potrivit unei noi analize a Greenpeace, citata de The Guardian.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

CORONAVIRUS |Sibiu: Doua unitati de invatamant si mai multe clase, in scenariul rosu, dupa confimarea unor cazuri de infectare

Doua unitati de invatamant si mai multe clase vor trece la scenariul rosu, predare online, dupa confirmarea unor cazuri de coronavirus, potrivit unei decizii luate marti de Comitetul Judetean pentru.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )