Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tot mai multi conservatori cer demisia premierului Theresa May

Hotnews Hotnews,
 Tot mai multi conservatori cer demisia premierului Theresa May

Tot mai multi conservatorii ii cer demisia premierului britanic Theresa May pentru modul in care a gestionat Brexit-ul, potrivit The Telegraph. Mesajul i-a fost transmis premierului britanic de catre unul dintre seniorii conservatorilor, Graham Brady, presedintele comitetului 1922. continuă pe Hotnews

Tot mai multi romani cauta in arhivele spitalelor ora exacta la care s-au nascut. Cum se folosesc de aceasta informatie

Printre multe cereri la care au de raspuns angajatii unui spital din Romania se numara si cele privind ora nasterii unor persoane. La Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare cei care lucreaza la arhivele institutiei medicale raspund zecilor de cereri depuse in acest sens. Motivul pentru care baimarenii au nevoie de aflarea datei nasterii este intocmirea unei astrograme personale.

Un sofer de autobuz din Constanta, batut si lasat inconstient de mai multi tineri

Un sofer al Regiei Autonome de Transport in Comun RATC) Constanta si-a pierdut cunostinta vineri seara si a fost dus la spital, dupa ce mai multi tineri l-au agresat. Incidentul s-a petrecut pe.

Anuntul este oficial! Data de la care zeci de mii de romani primesc mai multi bani

Anuntul este oficial! Data de la care zeci de mii de romani primesc mai multi bani. Citeste mai mult pespynews. ro .

VIDEO Italia: Un imigrant a incendiat un autobuz scolar. Mai multi elevi s-au intoxicat cu fum

Un imigrant african a incendiat un autobuz scolar, miercuri, la periferia orasului italian Milano, in semn de protest fata de moartea extracomunitarilor in Marea Mediterana, mai multi elevi fiind intoxicati cu fum, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate italiene, relateaza Mediafax.

Prostitutie, marijuana si Teodorovici. Business-uri noi si mai multi bani la buget. Problema: costuri sociale

Tanara, blonda cu forme si cu simtul umorului, 22 de ani, te invit in locatia mea pentru a petrece clipe de neuitat. Pot veni si la hotel. Sunt dornica sa-ti ofer cele mai memorabile clipe. Poze 100% reale. Detalii la telefon. Pret: 300 lei. Asa suna, in general, un anunt de pe un site de anunturi. Sunt atasate si cateva poze sugestive, cu tanara domnisoara, topless, in care isi arcuieste spatele pentru a scoate fundul in evidenta, iar fata ii este blurata. Astfel de anunturi sunt ascunse prin diferite site-uri, unele in zona de servicii de masaj.

Romanii, tot mai pesimisti in privinta directiei in care merge tara

Romanii sunt mai pesimisti in ceea ce priveste directia propriei tari si mai optimisti fata de cea a Europei, releva datele unui sondaj national realizat de INSCOP Research in perioada 5 - 13 martie, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer.

O ROMANCA a fost BATUTA cu BESTIALITATE de mai multi ADOLESCENTI, in fata locuintei sale din Marea Britanie (FOTO)

O romanca de 34 de ani care locuieste in orasul englez Doncaster a fosta batuta crunt de un grup de adolescenti, chiar in fata casei sale, pentru ca le-a cerut sa vorbeasca mai incet intrucat copiii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )