Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tot mai multi elevi stau acasa din cauza gripei sezoniere. Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial

Antena3 Antena3,
Tot mai multi elevi stau acasa din cauza gripei sezoniere. Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial

Peste 3. 200 de elevi stau acasa, marti, din cauza gripei sezoniere, cifra in crestere cu 50% fata de ziua precedenta, cand peste 2. 100 de elevi au fost afectati de masuri. continuă pe Antena3

News Magazine. Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus

Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus care afecteaza China.

Masuri fara precedent pe aeroporturile din toata tara. Ce trebuie sa stie cei care ajung pe Otopeni

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Masuri speciale pe aeroporturile din tara pentru pasagerii care vin din Italia si bagajele lor

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari, in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Jumatate dintre romani recunosc ca au avut neintelegeri in cuplu din cauza banilor (studiu)

Printre subiectele cele mai frecvente de cearta se numara obiceiurile financiare cheltuieli prea mari, zgarcenie, cheltuieli uzuale, plan de economii si decizii majore de achizitii, arata un studiu facut de BCR prin intermediul Scolii de Bani. Cercetarea mai arata ca, desi recunosc ca au avut neintelegeri in cuplu din cauza banilor, frecventa certurilor este de cateva ori pe an la cei mai multi dintre respondenti 52%), sub 2% fiind cei care se cearta totusi saptamanal sau chiar de mai multe ori pe saptamana.

Panica din cauza coronavirus. Cat costa o masca de protectie pe eMag.ro. Preturile sunt astronomice

Daca purtati o masca de fata va protejati de noul coronavirus? Este o intrebare pe care o pun multi oameni, inclusiv proprietarii de animale de companie care pun masti de fata canine pe cainii lor. Panica din cauza coronavirus Daca este o masca chirurgicala obisnuita pentru fata, raspunsul este nu, a declarat pentru Live Science .

Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei

Centrala termica poate sa iti dea batai de cap. Bani multi, birocratie. Instalarea si debransarea de la sistemul centralizat de incalzire se fac cu mult chin, cel putin asa, afirma cei care trec prin astfel de experiente. Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei .

FOTO Mai multi arbori de pe Soseaua Giurgiului au fost betonati sau prinsi intre borduri, in cadrul lucrarilor de modernizare facute de Primaria Sector 4

Mai multi arbori de pe Soseaua Giurgiului au fost betonati sau prinsi intre borduri, in cadrul lucrarilor de reamenajare a arterei, derulate de Primaria Sectorului 4. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Asociatiei Bucurestiul intre da si nu si au starnit furia internautilor, fiind distribuite de sute de ori. Cel mai probabil Primaria a vrut sa salveze copacii, insa rezultatul este unul nefericit, iar in aceste conditii este doar o chestiune de timp pana cand arborii vor muri.

CORONAVIRUS. Circa 300 de suceveni de etnie roma s-au intors acasa din Italia, mintind ca vin din Germania. Primarul: N-am fost la ei, ce sunt nebun?

Alerta intr-o comunitate de romi din judetul Suceava. Aproximativ 300 de romani de etnie roma din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, s-au intors acasa din Italia, tara afectata grav de coronavirus, mintind.

Mai multi rugbysti din nationalele Romaniei si Spaniei s-au batut intr-un club dupa meciul de la Botosani

Mai multi jucatori de rugby ai nationalelor Romaniei si Spaniei s-au luat la bataie, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un club din Botosani. Au intervenit agentii de paza ai clubului si au folosit sprayuri lacrimogene, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )