Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tot ce trebuie sa stii despre legea anti-bullying, care intra in vigoare maine

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre legea anti-bullying, care intra in vigoare maine

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea anti-bullying, care prevede combaterea violentei psihologice in scoala. Acum, urmeaza sa fie elaborate de catre Ministerul Educatiei si normele de aplicare. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie sa stii despre dezbaterea la care participa Iohannis

Klaus Iohannis a refuzat o confruntare directa cu Viorica Dancila inainte de turul al doilea al prezidentialelor. Ai parte, in schimb, de o dezbatere la care seful statului a fost de acord.

Iohannis intoarce, in Parlament, legea prin care se impune repatrierea rezervei de aur a BNR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, o cerere de reexaminare Parlamentului pentru legea initiata de Liviu Dragnea si Serban Nicolae prin care se impune repatrierea rezervei de aur a Bancii Nationale a Romaniei BNR), careia Curtea Constitutionala i-a dat unda verde.

Andreea Marin a vorbit despre relatia pe care o are cu Adrian Brancoveanu: Mai mult decat iubiti!

Andreea Marin nu se lasa de iubit! Zana Surprizelor a avut curaj sa dea inca o data sansa iubirii. La scurta vreme dupa ce s-a despartit de iubitul de origine turca, l-a intalnit pe Adrian Brancoveanu, cel care acum ii face zilele mai senine de peste trei ani. Andreea Marin, despre relatia cu Adrian Brancoveanu .

Anunt despre calea ferata care va lega Gara de Nord de Aeroport: cand vei putea ajunge direct cu trenul la Otopeni

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a declarat marti ca a semnat autorizatia de construire pe inca doua sau trei tronsoane care nu sunt afectate de procesul indreptat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )