Libnet.ro
UNICEF

15:15

Toti episcopii catolici din Chile au demisionat, in urma unui scandal sexual

Antena3 Antena3,
Toti episcopii catolici din Chile au demisionat, in urma unui scandal sexual

Conferinta episcopala a anuntat vineri ca cei 34 de episcopi chilieni veniti la Roma si-au inaintat demisia papei, in contextul unui scandal de pedofilie din tara lor, relateaza agentiile AFP si. continuă pe Antena3

FOTO DN 72 Targoviste - Gaesti, blocat in urma unui accident rutier in care au fost implicatee trei autoturisme si un TIR. Cinci persoane au ajuns la spital

Traficul rutier a fost blocat, vineri, pe DN 72, in localitatea Viisoara, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme si un TIR. Potrivit anchetatorilor, cinci persoane au ajuns la spital, insa starea lor este buna.

intrerupt mai bine de doua ore, in urma unui accident, traficul a fost reluat pe Valea Oltului

Circulatia rutiera a fost intrerupta total in aceasta seara de 15 mai, pe Valea Oltului, in localitatea Caineni, timp de doua ore, in urma unui accident de circulatie. Evenimentul in care au fost implicate trei vehicule s-a soldat cu trei raniti.

Un elev a murit dupa ce a zacut noua ore intr-un sant, in urma unui accident rutier

Un elev in varsta de 16 ani, din judetul Bihor, a murit dupa ce a zacut inconstient timp de noua ore pe strada, in urma unui accident rutier. Elevul in varsta de 16 ani se deplasa cu un scuter pe o.

Atac armat la o scoala din Texas: cel putin opt persoane au fost ucise

Cel putin opt persoane au fost ucise in urma unui atac armat la o scoala din Santa Fe, Texas, relateaza presa americana. Politia a intervenit la fata locului si l-a retinut pe atacator.

Atac armat la o scoala din Texas: 10 persoane au fost ucise. Dispozitive explozibile gasite in liceu

Zece persoane au fost ucise in urma unui atac armat la o scoala din Santa Fe, Texas, relateaza presa americana. Politia a intervenit la fata locului si l-a retinut pe atacator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )