Libnet.ro
UNICEF

17:15

Totul despre cazul vrajitorilor care au pacalit o romanca stabilita in SUA cu peste 400.000 de dolari

Antena3 Antena3,
Totul despre cazul vrajitorilor care au pacalit o romanca stabilita in SUA cu peste 400.000 de dolari

Doi autoproclamati vrajitori din Ploiesti au pacalit o romanca stabilita in SUA cu peste 400. 000 de dolari. Clienta voia un blestem care sa fie atat de puternic incat sa-l omoare pe fostul sot. Nu a primit insa decat o gaura uriasa in conturi. continuă pe Antena3

Drama cumplita traita de o romanca stabilita in Anglia: Mi-au dat un pahar cu apa si trei pastile pentru linistire. Apoi mi s-a cerut sa plec. Am fost trimisa acasa de parca nu as fi avut copil niciodata!

Drama cumplita traita de o romanca stabilita in Anglia. in doua luni, a vazut cum fiica sa se stinge pe picioare, in timp ce medicii ii greseau de trei ori diagnosticul.

Final trist pentru o romanca stabilita in Italia. Bolnava de cancer, femeia a murit singura si fost gasita dupa 15 zile

Final trist pentru o romanca stabilita in Italia, vaduva in varsta de 52 de ani. Bolnava de cancer, femeia a murit, singura,in locuinta ei si nu a fost gasita decat dupa 15 zile.

Consiliul Elevilor, despre cazul copilului care s-a aruncat de la etaj: Descrie carentele sistemului educational

Consiliul Judetean al Elevilor solicita deblocarea a cat mai multor posturi de psihologi scolari, astfel incat asemenea accidente sa nu se mai intample.

Cine este Gami, mana dreapta a lui Selly de la 5GANG. Tot ce nu stiai despre liderii trupei care a cucerit Romania

5GANG este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentati: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate cateva piese care au la baza renumitul gen Trap, din ce in ce mai preferat de copii si nu numai. Gami Os mana dreapta a lui Selly de la .

Noi informatii despre cazul consilierului PNL atacat in stil mafiot. Primarul din Chiajna ar aparea in poze cu atacatorii

Noi informatii si imagini in cazul politicianului atacat in stil mafiot cu topoare. Consilierul PNL atacat a povestit ieri la Antena 3 ca Politia Locala a asistat la incident, acesta acuzand relatii si increngaturi care ajung pana la primarul localitatii.

Istoricul Marius Oprea, despre cercetarea IICCMER care-l vizeaza pe Melescanu: O persoana publica nu-si poate ascunde trecutul la nesfarsit

Istoricul Marius Oprea, cel care a pus bazele Institutuluide Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) sustine ca anchetarea lui Teodor Melescanu arata ca nimeni nu-si poate ascunde trecutul la nesfarsit, subliniind faptul ca informatiile sunt vechi, faptele fiind cunoscute de mai multi ani.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )