Libnet.ro
UNICEF

19:17

Tradare la cel mai inalt nivel. Un ministru a spionat in favoarea unei tari dusmane ce ii ameninta poporul cu exterminarea

B1 B1,
Tradare la cel mai inalt nivel. Un ministru a spionat in favoarea unei tari dusmane ce ii ameninta poporul cu exterminarea

Fostul ministru israelian al Energiei si Infrastructurii din Israel, Gonen Segev, este inculpat pentru spionaj in favoarea Iranului, stat care a ameninta cu distrugerea Israelului. Acuzatii au fost facute. continuă pe B1

Primul elev al Liceului Militar Breaza admis la West Point: Ma voi intoarce in tara. Oriunde ma voi afla voi reprezenta Romania la cel mai inalt nivel

Razvan Cristea 19 ani) din Poiana Campina este primul elev al Colegiului National Dimitrie Cantemir Breaza care a fost admis de Academia Militara West Point din Statele Unite ale Americii, una dintre cele mai prestigioase din lume.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SCANDAL DIPLOMATIC! Germania a SPIONAT Austria. Care au fost instutiile vizate

Scandal de spionaj la cel mai inalt nivel. Austria acuza Germania ca i-a spionat ministrii, ambasadele si institutiile internationale de la Viena. in urma acestor dezvaluiri a avut loc o sedinta de.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

LOVITURA pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator de aluminiu din tara, SCOS la vanzare

Cel mai mare producator de aluminiu din tara e de vanzare. Alro a anuntat luni ca actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA, intentioneaza sa lanseze o oferta publica de vanzare pentru actiunile companiei,.

Cum s-a vazut lumea de la cel mai mare eveniment regional de tehnologii si internet, iCEEfest: Trump si Kim, Ponta si poezia, presa vs. fake news. Plus Trump

Cine sa fie, oare, personalitatea mentionata cel mai des de participanti, la cea mai mare conferinta regionala dedicata internetului si tehnologiei, desfasurata joi si vineri la Bucuresti? Cum cine, Donald Trump. Presedintele american a devenit, in deschiderea ICEEfest 2018, esenta marilor preocupari ale vorbitorilor de pe cel putin doua scene ale evenimentului - scena principala, cu de toate, si cea dedicata politicii, cu Facebook, Clinton, Ponta si putina Costa Rica. Pentru participantii care au incercat sa evadeze din prezentul greu in putina tehnologie si jucarii digitale, ingrijorarile lumii s-au perpetuat pe scena festivalului si a doua zi. Si sunt multe aceste ingrijorari la zi, care se simt inclusiv in Romania: stiri false, manipulare, tendinte dictatoriale ale autoritatilor, jurnalism saracit, atacuri la viata privata, GDPR, fraude cu reclame.

BET- FI, cel mai rentabil dintre indicii analizati

Marcel Murgoci, Estinvest: Probabil, investitorii au mizat pe faptul ca si celelalte doua SIF-uri care au aprobat oferte publice de rascumparare de actiuni le vor initia la un pret mai mare decat cel existent in piata. Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a marcat un avans de 3,13%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 iunie, devenind cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre cei analizati, in perioada avuta in vedere.

BET- FI, cel mai rentabil dintre indicii analizati

Marcel Murgoci, Estinvest:Probabil, investitorii au mizat pe faptul ca si celelalte doua SIF-uri care au aprobat oferte publice de rascumparare de actiuni le vor initia la un pret mai mare decat cel existent in piata. Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a marcat un avans de 3,13%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 iunie, devenind cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre cei analizati, in perioada avuta in vedere.

DIGI ramane cel mai rentabil emitent de la bursa

Operatorul de telecomunicatii a demarat programul de rascumparare de actiuni Cu un avans de 13,1%, in raport cu moneda euro, intervalul 7 - 14 iunie, actiunile Digi Communications NV DIGI) se situeaza, in continuare, pe prima treapta in topul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pozitie pe care o ocupa de cand societatea anuntat initierea unui program de rascumparare a 3,4 milioane de actiuni proprii clasa B, reprezentand maximum 10% din capitalul social subscris clasa B, operatiune ce urmeaza sa se deruleze pana la data de 1 mai 2019.

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )