Libnet.ro
UNICEF

23:16

Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui, spre litoral

Adevărul Adevărul,
Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui, spre litoral

Traficul rutier este aglomerat pe Autostrada Soarelui, spre litoral. Pe anumite tronsoane se circula in coloana, scrie Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circula in coloana. continuă pe Adevărul

Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui, spre litoral

Traficul rutier este aglomerat pe Autostrada Soarelui, spre litoral. Pe anumite tronsoane se circula in coloana, scrie Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circula in coloana.

Aglomeratie pe Valea Prahovei si pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier este aglomerat, duminica, in zona statiunii Busteni, pe Valea Prahovei, dar si pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Bucuresti, unde pe anumite tronsoane se circula in coloana, relateaza Mediafax.

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Constanta. Mai multe accidente ingreuneaza drumul catre mare

Politia informeaza soferii ca sensul de mers catre mare are valori de trafic ridicate, iar pe anumite portiuni de autostrada se circula in coloana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )