Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trafic aglomerat din nou pe DN 1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei

Hotnews Hotnews,
 Trafic aglomerat din nou pe DN 1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul rutier a inceput sa se aglomereze vineri dupa-amiaza pe DN 1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, la Comarnic si Busteni formandu-se coloane de masini. continuă pe Hotnews

Nicolae Ceausescu, la un pas sa fie pus din nou in fruntea tarii, cu cateva ore inainte de executie. Ce s-a intamplat

La 30 de ani de la Revolutia Romana, inca mai ies la iveala secrete cutremuratoare despre planurile celor care se pregateau sa preia puterea in decembrie 1989. Colonelul Ionel Boeru, cel care a fost comandantul plutonului care i-a executat pe Nicolae si Elena Ceausescu, a marturisit ca dictatorul a fost la un pas sa fie .

Mama Luizei Melencu, din nou la DIICOT: Fata mea traieste. Sustin cu tarie ca nu a trecut prin casa lui Dinca

Mama Luizei Melencu, adolescenta care a disparut in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de presupusul ei criminal Gheorghe Dinca, merge vineri din nou la DIICOT pentru a studia dosarele anchetei de la Caracal.

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani, acesta fiind primul scrutin din ultimii 100 de ani care are loc in decembrie, relateaza BBC.

VIDEO Franta: Sute de mii de manifestanti din nou n strada mpotriva reformei pensiilor

Mai multe sute de mii de persoane au manifestat din nou, marti, pe tot cuprinsul Frantei impotriva controversatei reforme a pensiilor ce urmeaza sa fie prezentata miercuri de executiv, greva continuand mai ales in sectorul transporturilor, relateaza Agerpres citand AFP.

Dinca SOCHEAZA din nou: Cati BANI cere pentru a acorda interviuri!

Monstrul din Caracal a gasit o metoda de a face bani chiar daca este inchis. Barbatul a fost arestat vara aceasta dupa ce le-ar fi omorat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Dinca s-a gandit sa faca.

Budapesta, trasa din nou la raspundere de Bruxelles: Ministrul maghiar pentru afaceri europene, audiat de omologii din UE pe tema situatiei statului de drept in Ungaria

Ministrii afacerilor europene din statele UE l-au audiat marti pe omologul lor ungar pe tema situatiei statului de drept in tara sa, potrivit agentiilor DPA si MTI preluate de Agerpres. La finalul reuniunii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )