Libnet.ro
UNICEF

07:30

Trafic oprit pe DN56A, din cauza unui accident

Hotnews Hotnews,
 Trafic oprit pe DN56A, din cauza unui accident

Circulatia rutiera este oprita, sambata, pe DN56A Drobeta -Turnu Severin - Calafat, in zona localitatii Rogova, judetul Mehedinti, la ora 11. 00, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate 2 autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic. continuă pe Hotnews

Valcea: Trafic blocat pe DN 7, din cauza unui TIR plin cu busteni care s-a rasturnat

Circulatia rutiera pe Drumul National 7, in judetul Valcea, este complet blocata, vineri seara, pe centura ocolitoare a municipiului Ramnicu Valcea, din cauza unui TIR plin cu busteni care s-a rasturnat. in accident au mai fost implicate doua autoturisme, fara a exista victime.

Trafic auto ingreunat pe DN1

Circulatia pe DN1 Bucuresti - Ploiesti, sensul catre Prahova, se desfasoara la aceasta ora ingreunat, pe o singura banda din cele doua, la km 39, in zona localitatii ilfovene Ciolpani, din cauza unui accident rutier, informeaza Centrul Infotrafic.

Guvernul a aprobat modificari la legislatia penala: Conducatorii auto care consuma alcool sau alte substante psihoactive, dupa producerea unui accident cu victime, ar putea fi pedepsiti cu inchisoare

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de lege privind modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Printre altele, Guvernul propune introducerea unei noi infractiuni in privinta consumului de alcool sau de alte substante ulterior producerii unui accident de circulatie. Astfel, fapta conducatorului unui vehicul de a consuma alcool sau alte substante psihoactive, dupa producerea unui accident de circulatie care a avut ca rezultat uciderea sau vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane, pana la recoltarea probelor biologice, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani sau cu amenda. Vezi ce alte infractiuni sunt introduse.

Mare atentie! Soferii care consuma alcool, dupa producerea unui accident cu victime, pedepsiti cu inchisoare

Soferii care consuma alcool, dupa producerea unui accident cu victime, si pana la prelevarea probelor biologice, risca pedeapsa cu inchisoarea. Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru.

Un copil de un an si o luna a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a ajuns la 36

Un copil de un an si o luna din judetul Ialomita, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei, numarul deceselor cauzate de aceasta boala ajungand astfel la 36, potrivit reprezentantilor Institutului National.

Scandal diplomatic din cauza frumusetii. Poza facuta de Miss Israel si Miss Irak a starnit controverse aprinse. FOTO in articol

Scandal diplomatic din cauza frumusetii! Un selfie facut de participantele titlului Miss Univers 2017 a incins spiritele la nivel inalt. Miss Israel si Miss Irak au facut impreuna o poza si au.

Polonia si-a pierdut DREPTUL DE VOT in Consiliul European din cauza acapararii justitiei. Urmeaza Romania

Romania poate pierde dreptul de vot in Consiliul European format din sefii de stat si de guverne ale tarilor membre UE) din cauza atacului asupra independentei Justitiei, scrie jurnalista Ondine.

UPDATE Traficul auto a revenit la normal pe DN1, dupa ce a avut loc un ccident auto

Circulatia pe DN1 Bucuresti - Ploiesti, sensul catre Prahova, a revenit la normal, dupa ce s-a desfasurat ingreunat, pe o singura banda din cele doua, la km 39, in zona localitatii ilfovene Ciolpani, din cauza unui accident rutier, informeaza Centrul Infotrafic.

Trafic feroviar oprit in judetul Covasna: Un copac a cazut peste firele de inalta tensiune(VIDEO)

Probleme pe calea ferata, miercuri dimineata. Traficul feroviar este intrerupt complet, in judetul Covasna, pe magistrala 400 Sfantu Gheorghe Miercurea Ciuc, din cauza unui copac care s-a.

FOTO O masina a luat foc in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti

O masina a luat foc sambata seara in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Circulatia in zona a fost ingreunata, iar pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge incendiul, anunta Realitatea Tv. Pasagerii masinii au reusit sa se salveze inainte ca flacarile sa cuprinda in totalitate masina, scrie News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3225 seconds )