Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Tragedia Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu, cerere de ultima ora

Antena3 Antena3,
Tragedia Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu, cerere de ultima ora

Parintii Alexandrei Macesanu, adolescenta care ai fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, au facut o cerere catre DIICOT prin care cer efectuarea unei noi expertize antropologice si genetice. Acestia sustin ca. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora in Cazul Caracal. A prezentat dovada: Rapita

Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri socante despre modul de operare al proxenetilor din Europa de Est. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca una dintre victimele reteleleor de traficanti de persoane a primit din partea politistilor italieni calitatea de martor protejat, insa a fost ulterior rapita si obligata din nou sa se prostitueze. Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de .

ULTIMA ORA Gabi Balint, dus de urgenta la spital. Fostul international a fost operat in urma unui infarct UPDATE

Gabi Balint a suferit un infarct si a fost transportat de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Fostul international a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta. Gabi Balint, fost jucator al nationalei Romaniei si fost antrenor, a suferit un infarct, anunta sport. ro. El a fost dus de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti si .

Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei sale. Detalii de ultima ora despre eveniment

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sarbatoresc azi crestinarea micutei Eva Maria. Dupa lunga asteptare, botezul fiicei lor a venit! Fostul ministru desigur ca nu a lasat nimic la voia intamplarii, asa ca a ales ca vestimentatia fetitei sa fie asortata cu a acesteia. Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei? Este ziua cea mare! .

Ultima ora! Laura Codruta Kovesi a fost votata procuror-sef european

Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a primit 17 din cele 22 de voturi si va fi prima persoana care ocupa functia nou infiintata. PNL si USR PLUS au confirmat informatia prin comunicate de presa. Laura Codruta Kovesi a fost .

Tragedia Caracal. Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Macesanu. Ce s-a descoperit in butoiul din curtea lui Dinca

Au aparut primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Macesanu la 112. Jurnalistul Ovidiu Zara a publicat fotografii cu butoiul in care Gheorghe Dinca spune ca le-ar fi ars pe Alexandra Macesanu.

Tragedia Caracal. Ce a povestit Gheorghe Dinca in celula: Ba, baieti...!

Gheorghe Dinca, inculpatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-a confensat in arest colegilor de celula. Jurnalistul de investigatie Ovidiu Zara a prezentat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )