Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce TRAGEDIE! Andreea Marin, de urgenta la spital! Doctorii tocmai au facut anuntul...

B1 B1,
Ce TRAGEDIE! Andreea Marin, de urgenta la spital! Doctorii tocmai au facut anuntul...

Andreea Marin a ajuns pe patul de spital dupa ce s-a accidentat in timp ce se antrena la sala de fitness. O durere de umar. La inceput am spus ca m-o fi tras curentul, cum obisnuim noi sa spunem. Unii. continuă pe B1

Andreea Marin a facut anuntul cu care ii va SOCA pe toti romanii: Nunta mult asteptata se va...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, in varsta de 32 de ani. Vedeta a fost intrebata, miercuri, intr-o emisiune, daca are de.

imi inghesui lacrimile in coltul ochilor! Vestea trista a picat ca un trasnet: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant, impresionata fiind de povestea unui tanar de 20 de ani. Astfel, aceasta a scris despre Cristian, un baiat care a avut puterea sa se refaca d.

Andreea Marin a spus adevarul despre iubitul tinerel: Fanii sunt inmarmuriti...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Cei doi au fost plecati, recent, intr-o vacanta in Malta, iar la intoarcere, vedeta a.

Andreea Marin, despre grava problema pe care a avut-o fiica ei: Daca nu actionam la timp, Violeta...

Andreea Marin a vorbit despre problema cu care s-a confruntat fiica ei, Violeta. Ea a observat ca fetita avea talpa unui picior usor diferita decat cealalta. N-a stat prea mult pe ganduri si a si apelat la un ki.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )