Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tragedie in India. Cel putin 27 de copii de clase primare au murit intr-un accident

Antena3 Antena3,
Tragedie in India. Cel putin 27 de copii de clase primare au murit intr-un accident

Cel putin 27 de copii de clase primare au muri dupa ce autobuzul scolar care-i ducea acasa s-a prabusit intr-o prapastie, in India, la poalele muntilor Himalaya. Potrivit primelor informatii ale poli?. continuă pe Antena3

Tragedie in judetul Galati: Cel putin 2 morti si mai multi raniti in urma unui accident rutier

ISU Galati a activat planul rosu de interventie dupa un cumplic accident rutier ce a avut loc pe soseaua care leaga orasul Galati de Tecuci. Cel putin 2 persoane au murit si alte 8 sunt ranite in.

Mai multe persoane au murit si cel putin 30 au fost ranite dupa ce un camion a intrat in multime, la Munster, in Germania

Ministrul de Interne din landul Rhenania de Nord-Westphalia: Nimic nu indica pentru moment spre un atentat islamist Cel putin 30 de persoane au fost ranite, dupa ce un camion a intrat in multime, sambata, in orasul Munster, din vestul Germaniei. Politia a anuntat ca au fost semnalate mai multe persoane decedate, conform news. ro. Autoritatile au anuntat ca incidentul a avut loc in apropiere de statuia Kiepenkerl, din centrul vechi al orasului Munster.

Siria: Cel putin 70 de morti dupa un presupus atac chimic comis de regimul lui Bashar al Assad

Conflictul din Siria provoaca noi tragedii! Cel putin 70 de persoane au murit in provincia Ghouta de Est dupa un presupus atac chimic comis de guvernul sirian al dictatorului Bashar al Assad. Bilantul deceselor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )