Libnet.ro
UNICEF

09:45

TRAGEDIE in Portugalia! Un segment de autostrada, surpat din cauza precipitatiilor abundente (VIDEO)

B1 B1,
TRAGEDIE in Portugalia! Un segment de autostrada, surpat din cauza precipitatiilor abundente (VIDEO)

Un segment din autostrada intre localitatile Borba si Vila Vicosa din Portugaliei s-a prabusit, luni, din cauza ploilor abundente. in incident au decedat doua persoane, iar alte patru sunt date. continuă pe B1

TRAGEDIE in Arges! O casa a luat foc din cauza unui cos de fum necuratat

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, intr-o gospodarie dintr-o comuna din Arges. Flacarile au cuprins initial o magazie, apoi s-au extins si au inghitit locuinta. Proprietarul, in varsta de 65.

Avertisment! Marea Britanie risca sa se destrame din cauza iesirii din Uniunea Europeana

Marea Britanie risca sa se destrame din cauza iesirii din Uniunea Europeana, avertizeaza ministrul spaniol de Externe, Josep Borrell. Josep Borrell afirma ca fostul premier David Cameron s-a.

Un avion cu 161 de pasageri, fortat sa aterizeze de urgenta din cauza unui miros puternic de fum

Pilotului unui avion la bordul caruia se aflau 161 de pasageri a fost obligat sa aterizeze la scurt timp dupa decolare din cauza unui miros puternic de fum. Avionul de tipul Airbus A321, de la Australian.

CRIZA peste Prut: UE suspenda ajutorul de 100 de milioane de euro pentru REPUBLICA MOLDOVA din cauza derapajelor antidemocratice!

Moment critic pentru Republica Moldova. Uniunea Europeana suspenda ajutorul macrofinanciar de 100 de milioane de euro din cauza derapajelor anti-democratice ale Chisinaului. Sefulul Delegatiei UE la Chisinau,.

Scoli inchise din cauza frigului. Opt unitati de invatamant au cursurile suspendate

Opt unitati de invatamant din orasul Galati au cursurile suspendate din cauza frigului, in conditiile in care unitatile nu au incalzire. in alte trei institutii scolare elevii si profesorii tremura.

Spania ameninta ca va respinge acordul privind Brexit din cauza situatiei Gibraltarului

Guvernul Spaniei ameninta ca va respinge acordul lui Theresa May privind Brexit din cauza situatiei Gibraltarului si cere schimbari de ultim-moment inainte de un summit crucial, relateaza The Independent. La.

INUNDATII APOCALIPTICE! Peste 30 de persoane, UCISE din cauza vremii in Arabia Saudita (VIDEO)

Inundatii apocaliptice in Arabia Saudita. Peste treizeci de persoane au fost ucise din cauza vremii din ultimele zile, anunta autoritatile. Adunity_82381 .

Un autocar rasturnat din cauza vremii pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat: Noua persoane au ajuns la spital

Update: Noua persoane au fost transportate la spital in urma accidentului de pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat, unde un autocar cu 15 pasageri s-a rasturnat luni dimineata. Din cauza neadaptarii vitezei la.

TRAGEDIE la EXATLON! Mirosul venea din Baraca! Fanii sunt in stare de SOC! Din pacate...

Concurentii de la Exatlon au avut parte de momente cumplite din cauza problemelor legate de igiena din Baraca. Faimosii s-au plans de conditiile inumane la care au fost supusi dupa ce au pierdut jocul pentru vi.

nca o saptamna grea pentru Theresa May. Premierul britanic risca votul de nencredere din cauza acordului Brexit

Emotiile pentru Theresa May continua si in aceasta saptamana, premierul britanic riscand un vot de blam pe fondul dezbaterilor din Camera Comunelor cu privire la acordul asupra iesirii din UE.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )