Libnet.ro
UNICEF

11:16

Tragedie pe o sosea din Timis: O familie a murit dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un TIR (FOTO)

B1 B1,
Tragedie pe o sosea din Timis: O familie a murit dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un TIR (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs sambata in judetul Timis. Trei persoane au murit dupa ce un autoturism si un camion s-au ciocnit pe E70, in apropierea localitatii Stamora Germana,. continuă pe B1

Mehedinti: Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR

Doua persoane, un barbat si o femeie, au murit, sambata, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier in judetul Mehedinti, fiind nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare, scrie News. ro.

SOC in Romania! FAMILIA este DISTRUSA! A MURIT dupa ce a facut OPERATIA de micsorare a stomacului. Ce a ucis-o, de fapt? (FOTO)

Tragedie fara margini in familia unei tinere din Romania! Ramona Banu, in varsta de 39 de ani, din Arad a murit intr-un spital din Timisoara, imediat dupa ce a facut operatia de.

Tulcea: Un adolescent care conducea o masina a murit dupa ce a provocat un accident. Alti doi tineri sunt grav raniti

Un adolescent in varsta de 16 ani a murit, in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Tulcea, dupa ce a iesit cu masina pe care o conducea in afara carosabilului, in autoturism aflandu-se alti doi tineri, de 16 si 20 de ani, care au fost grav raniti, informeaza news. ro.

Socul vietii pentru o soferita din Targoviste. Si-a gasit masina in mijlocul strazii - VIDEO

O soferita din Targoviste a avut parte de socul vietii ei, dupa ce si-a gasit masina in mijlocul strazii, desi ea o parcase in fata unei case. Femeia uitase sa traga frana.

Doliu in fotbalul romanesc: Viorel Jurca a murit dupa ce a suferit un infarct

Fostul fotbalist Viorel Jurca a murit sambata, la varsta de 60 de ani. Fostul jucator de la Steaua, FC Arges si Inter Sibiu a suferit un infarct si nu a putut fi salvat, informeaza.

Accident aviatic la Londra. Mai multe persoane au murit, dupa ce un avion a intrat in coliziune in zbor cu un elicopter

Un avion a intrat in coliziune, in zbor, cu un elicopter, vineri, in apropiere de orasul Londra, iar mai multe persoane au murit in accident, afirma surse citate de presa britanica. Ambele.

Trei barbati au murit dupa ce s-au intoxicat intr-o cisterna de bere pe care voiau sa o curete

Trei barbati au murit vineri dimineata, dupa ce s-au intoxicatcu vapori de alcool emanati dintr-o cisterna in care se transporta bere, pe care voiau sa o curete. Tragedia s-a petrecut intr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )