Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tragedie la Timisoara. Patru copii, morti in casa cuprinsa de flacari

Antena3 Antena3,
Tragedie la Timisoara. Patru copii, morti in casa cuprinsa de flacari

Tragedie la Timisoara. Patru copii, cu varste intre patru luni si sase ani, au murit dupa ce un incendiu puternic a cuprins camera in care dormeau. continuă pe Antena3

VIDEO Tragedie in Timisoara: Patru copii au ars azi-noapte de vii, cel mai mic dintre ei avea doar cateva luni. Parintii nu erau acasa

Patru copii au murit la Timisoara arsi de vii, in noaptea de miercuri spre joi, in urma unui incendiu izbucnit in locuinta lor. Parintii nu erau acasa, iar din casa a reusit sa iasa doar fratele lor, un adolescent de 14 ani, transmite Mediafax.

Patru copii morti intr-un incendiu de proportii, la Timisoara. Cadavrele, gasite carbonizate (VIDEO)

Tragedie, miercuri seara, la Timisoara! Patru copii, toti frati, au murit arsi de vii, dupa ce casa in care locuiau a fost mistuita de flacari, informeaza B1 TV. Se pare ca parintii acestora erau beti si.

Marturiile pompierilor care i-au gasit pe cei patru fratiori carbonizati in casa cuprinsa de flacari la Timisoara

Pompierii care i-au gasit pe cei patru copii carbonizati in casa arsa la Timisoara vor trai cu imaginea acestei tragedii toata viata. Patru frati au pierit inghititi de flacari, in timp ce parintii lor erau plecati la vecini.

Un tanar de 28 de ani, gasit mort in casa cuprinsa de flacari. Vecinii au sarit in ajutorul lui prea tarziu

Un barbat in varsta de 28 de ani, din comuna prahoveana Provita de Sus, a fost gasit fara suflare in casa sa cuprinsa de flacari. Vecinii au fost cei care au sesizat incendiul si tot ei au facut si descoperirea macabra.

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )