Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragere la sorti Liga Campionilor: Real Madrid - PSG si Chelsea - Barcelona, cele mai tari meciuri din optimi

Antena3 Antena3,
Tragere la sorti Liga Campionilor: Real Madrid - PSG si Chelsea - Barcelona, cele mai tari meciuri din optimi

Astazi, 11 decembrie, a avut loc la Nyon tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Programul optimilor de finala: FC Basel Elvetia) - Manchester City Anglia) Bayern Munchen . continuă pe Antena3

Liga Campionilor: Real Madrid vs PSG si Chelsea vs Barcelona, finalele din optimi

Luni a avut loc la Nyon Elvetia) tragerea la sorti a partidelor din optimile Champions League la fotbal. Cel mai interesant duel va fi, cel putin la prima vedere, cel dintre Real Madrid castigatoarea ultimelor doua trofee) si PSG. O alta dubla de foc: Chelsea vs Barcelona. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor din optimile C1.

Real Madrid - PSG si Chelsea - Barcelona in optimile Champions League

Luni dupa pranz a avut loc tragerea la sorti a optimilor de finala in Champions League. Doua meciuri vor fi adevarate finale pentru aceasta faza a competitiei.

VIDEO Real Madrid - Sevilla 5-0/ O prima repriza de vis a galacticilor - Ronaldo a inscris doua goluri

Real Madrid a facut spectacol in derby-ul etapei a XV-a din La Liga, invingand-o fara drept de apel pe Sevilla, scor 5-0. Galacticii s-au dezlantuit in prima repriza si au inscris de cinci ori in poarta aparata de Sergio Rico. In ziua in care le-a prezentat fanilor de pe Santiago Bernabeu al cincilea Balon de Aur din cariera, Cristiano Ronaldo si-a trecut in cont si o dubla.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )