Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tragerea la sorti a sferturilor Europa League. Napoli - Arsenal cap de afis

Online Sport Online Sport,
Tragerea la sorti a sferturilor Europa League. Napoli - Arsenal cap de afis

Vineri a avut loc la Nyon, sediul UEFA, tragerea la sorti a sferturilor de finala in Europa League. continuă pe Online Sport

S-au tras la sorti meciurile din Europa League! Napoli - Arsenal e capul de afis

Echipa la care evolueaza Vlad Chiriches, Napoli, o va intalni pe Arsenal Londra in sferturile de finala ale Ligii Europa, s-a stabilit in urma tragerii la sorti care a avut loc vineri, la Nyon.

Tragerea la sorti a sferturilor Europa League (14:00)

Vineri are loc la Nyon, sediul UEFA, tragerea la sorti a sferturilor de finala in Europa League.

Napoli - Arsenal cap de afis in sferturile Europa League

Vineri a avut loc la Nyon, sediul UEFA, tragerea la sorti a sferturilor de finala in Europa League.

Europa League: Arsenal vs Napoli, capul de afis al sferturilor

Arsenal vs Napoli este capul de afis al duelorilor din sferturile Europa League, conform tragerii la sorti care a avut loc la Nyon. Intra in material pentru a vedea programul complet al sferturilor si cine s-ar putea duela in semifinale.

Europa League: Arsenal, misiune dificila cu Rennes (1-3 in tur); Sevilla, duel la Praga pentru calificare (2-2 vs Slavia in prima mansa) / Programul televizarilor

Joi au loc partidele din returul optimilor de finala ale Europa League. Arsenal si Sevilla vor avea misiuni dificile in cautarea calificarii in sferturi, dupa ce nu au facut cele mai bune partide in tur. Tunarii sunt nevoiti sa castige la cel putin doua goluri in fata francezilor de la Rennes 1-3 in tur), in timp ce Sevilla trebuie sa castige impotriva Slaviei Praga sau sa termine la o egalitate cu cel putin trei goluri marcate de fiecare parte pentru a trece mai departe. Alte partide interesante vor fi Inter vs Frankfurt porneste de la 0-0) sau Benfica vs Dinamo Zagreb croatii au invins cu 1-0 in tur). Chelsea si Napoli au obtinut victorii la scor de neprezentare in prima mansa si sunt cu un picior in turul urmator al competitiei.

Tabloul complet al echipelor calificate in sferturile Europa League

Campionatele de top ale Europei au cel putin cate o reprezentanta in faza sferturilor din Europa League cu exceptia Frantei.

Eliminarea din Europa League a lasat urme: Antrenorul Pablo Machin, demis de Sevilla

Clubul spaniol de fotbal Sevilla FC l-a demis pe antrenorul Pablo Machin dupa eliminarea din optimile de finala ale Europa League in fata Slaviei Praga, a anuntat vineri EFE.

VIDEO Golul zilei: Alex Grimaldo, folha seca si calificarea Benficai in sferturile Europa League (3-0 vs Dinamo Zagreb)

Alex Grimaldo a reusit golul serii de Europa League, in meciul Benfica Lisabona vs Dinamo Zagreb, scor 3-0 1-0 dupa 90 de minute, la fel ca in partida tur). Ibericul a executat, in minutul 105, o folha seca la care portarul Dominik Livakovic a ramas spectator, stabilind astfel scorul final si asigurand calificarea lusitanilor in sferturile competitiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )