Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu, atac la ministrul Finantelor: Guvernul se compromite

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac la ministrul Finantelor: Guvernul se compromite

Fostul presedinte Traian Basescu analizeaza rectificarea bugetara a Guvernului PNL si remarca faptul ca ministrul Finantelor, Florin Citu, s-a comportat ca Mos Craciun, pentru primari. continuă pe Antena3

TRAIAN BASESCU: Ministerul Dezvoltarii Regionale, campionul bunavointei lui lui Mos Craciun

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat comenteaza sambata rectificarea bugetara printr-o postare pe reteaua sociala Facebook.

TRAIAN BASESCU: Ministerul Dezvoltarii Regionale, campionul bunavointei lui Mos Craciun

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat comenteaza sambata rectificarea bugetara printr-o postare pe reteaua sociala Facebook.

Ministrul Finantelor: Se lucreaza la amendarea OUG 114 si o solutie va fi anuntata zilele urmatoare

In prezent Guvernul lucreaza la amendarea OUG 1142018 si o solutie va fi anuntata de premierul Ludovic Orban zilele urmatoare, a declarat joi ministrul finantelor Florin Citu, la Digi 24.

Traian Basescu il taxeaza dur pe Niculae Badalau pentru declaratiile facute despre Diaspora: Degradant pentru un om politic. Rusinos!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a criticat declaratiile lui Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, despre diaspora, care a spus ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o.

Traian Basescu, despre Dosarul Revolutiei: Cat timp se va mentine in functiune pentru acest dosar Codul de Procedura Penala, vor fi amanari la nesfarsit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca judecata in Dosarul Revolutiei va fi amanata la nesfarsit daca se va mentine pentru acest dosar in functiune Codul de Procedura.

Traian Basescu: Desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie ar fi o mare greseala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) ar fi o greseala. Sectia speciala,.

Traian Basescu, despre razboiul din interiorul PSD: Asta e nivelul lor, nivelul cartierelor rau-famate. Sunt la nivelul lampa cu gaz (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comparat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, felul in care s-au jignit membrii PSD in ultimele zile cu rafuielile din cartierele rau-famate. Asta e nivelul lor. Nive.

Traian Basescu, despre localele din 2020: PMP nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR

Fostul presedinte Traian Basescu le-a transmis vineri membrilor Colegiului National al PMP ca, in perpectiva alegerilor locale de anul viitor, partidul nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR,.

Traian Basescu, despre situatia din Republica Moldova: ACUM si PDM sunt obligate sa preia guvernarea si sa reorienteze tara catre Vest

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrul dezbaterilor despre Parteneriatul Estic de ieri din Parlamentul European, ca blocul ACUM, condus de Maia Sandu si de Andrei Nastase, si.

Ministrul Finantelor: Daca foloseam metoda PSD, puteam sa reducem deficitul din pix. Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu si-au asumat acest buget (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca guvernul liberal ar fi apleat la metoda PSD ar fi putut sa reduca deficitul bugetar din pix si a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )