Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Atunci cand e vorba de pedepse, de termene in justitie, nu e treaba Comisiei Europene

B1 B1,
Traian Basescu: Atunci cand e vorba de pedepse, de termene in justitie, nu e treaba Comisiei Europene

Traian Basescu a declarat ca, pentru moment, nu este posibila conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept, deoarece implementarea unei astfel de reguli la nivelul Uniunii Europene ar insemna. continuă pe B1

Fostul presedinte Traian Basescu la HotNews.ro LIVE: Sa ajungi intr-o justitie in care procurorii sa se acuze reciproc ca au creat grup infractional organizat este mult prea mult

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat, marti, la HotNews. ro LIVE, ca s-a ajuns la cea mai ridicola situatie in justitia din Romania, respectiv procurorii sa se acuze reciproc ca au creat grup infractional organizat, el apreciind ca este mult prea mult. Basescu a vorbit si despre fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, despre care a spus ca si-a stricat imaginea si a stricat mult in justitie cu spectacolul catuselor, in 2015, spectacol in spatele caruia au stat si abuzuri. De la acel spectacol al catuselor a inceput degradarea justitiei, a afirmat Basescu. El s-a referit si la referendumul pentru justitie, afirmand ca daca va fi validat nu va avea efecte, pentru ca trebuie modificata Constitutia, iar daca nu va trece, va fi o infrangere foarte grea pentru presedintele Klaus Iohannis.

TRAIAN BASESCU: Exista un risc pentru referendum, asa cum este el, cu intrebari prost puse

Traian Basescu, candidatul PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat astazi, la Timisoara, ca are mai multa importanta daca presedintele Klaus Iohannis pierde referendumul pe Justitie, decat daca l-ar castiga.

Traian Basescu: indemn toti oamenii sa mearga la referendum sa voteze DA, chiar daca nu inteleg a doua intrebare. Altfel, tot PSD-ul va fi la nunta ordonantelor de urgenta pe justitie

Traian Basescu, candidatul care deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare, considera ca invalidarea referendumului lansat de presedintele Iohannis ar crea un risc enorm pentru Romania, pentru ca.

VIDEO Traian Basescu: Sunt un adversar neimpacat al transformarii Europei intr-o moschee / Laicizarea incepe sa devina o vulnerabilitate

Traian Basescu se declara un adversar neimpacat al transformarii Europei intr-o moschee iar emigrantii musulmani, daca le place in Europa . ) sa respecte cultura noastra, nu sa dezvolte islamismul pe teritoriul Uniunii Europene. Basescu: Sa ajungi intr-o justitie in care procurorii sa se acuze reciproc ca au creat grup infractional organizat este mult prea multBasescu: indemn toti oamenii sa mearga la referendum si sa voteze DA, chiar daca nu inteleg a doua intrebare / Riscul e enorm daca nu se valideaza.

Traian Basescu: Exista un risc pentru referendum, asa cum este el, cu intrebari prost puse

Traian Basescu, candidatul PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata, la Timisoara, ca are mai multa importanta daca presedintele Klaus Iohannis pierde referendumul pe Justitie, decat daca l-ar castiga.

TRAIAN BASESCU: Am vazut niste primitivi care au imbracat in pungi de gunoi crucile militarilor romani

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, candidat al PMP pentru alegerile europarlamentare, a criticat, in cadrul unei conferinte de presa, la Timisoara, actiunea unor primitivi de a imbraca in pungi de gunoi mai multe cruci ale militarilor romani dintr-un cimitir din Bacau, spunand ca acest eveniment vine dupa un sir de evenimente sovine sustinute de UDMR.

Eugen Tomac: Cel mai mare castig pe care il poate avea Romania in UE ar fi prezenta lui Traian Basescu la Bruxelles

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca fostul presedinte Traian Basescu ar ajunge sa faca parte din Parlamentul European, acest lucru ar fi cel mai mare.

Traian Basescu (PMP), despre gazele din Marea Neagra: Ne permit o miscare foarte buna, DACA NU LE VINDEM PE NIMIC! Putem deveni independenti energetic fata de Rusia

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, sustine ca Romania poate deveni independenta energetic fata de Rusia, daca Guvernul ia masurile corecte in privinta.

Adrian Nastase, dezvaluiri despre Traian Basescu: Se pregateste sa....

Adrian Nastase l-a atacat dur pe fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Fostul premier face referire la un articol al istoricului Marius Oprea, care a scris despre colaborarea lui Traian.

LIVE Ce plan are PMP pentru Parlamentul European. Fostul presedinte Traian Basescu discuta LIVE la HotNews.ro: in campania electorala ar fi trebuit sa fim onesti cu romanii si sa le vorbim mai mult despre Europa

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, este invitat marti, de la ora 12. 00, la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. nterviul va fi transmis LIVE pe paginile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. El a spus ca actuala campanie electorala nu este una obisnuita, axandu-se pe problematica interna, ci nu pe probleme legate de Uniunea Europeana, asa cum ar fi trebuit. in campania electorala ar fi trebuit sa fim onesti cu romanii si sa le vorbim mai mult despre Europa, a afirmat Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )