Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu continua razboiul cu Regele Mihai si dupa decesul suveranului si ameninta cu dezvaluiri despre Casa Regala dupa funeralii

B1 B1,
Traian Basescu continua razboiul cu Regele Mihai si dupa decesul suveranului si ameninta cu dezvaluiri despre Casa Regala dupa funeralii

Nici macar decesul Regelui Mihai nu il face pe Traian Basescu sa isi opreasca atacurile asupra Casei Regale si a fostului monarh. Prezent intr-o emisiune tv, fostul presedinte a lansat un. continuă pe B1

Traian Basescu, un nou atac la adresa Casei Regale, dupa incidentul din Parlament

Traian Basescu a fost ignorat in Parlament de Majestatea Sa Margareta, iar fostul sef de stat nu a lasat acest lucru netaxat. MIhai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei noul ata.

Cat aur a luat din tara Regele Mihai la plecarea in exil: Imagini rare cu fostul suveran din momentul in care a parasit Romania (VIDEO)

Exil este un cuvant pe care intotdeauna Regele Mihai l-a pronuntat cu mare durere. Dupa abdicarea fortata din 30 decembrie 1947, fostul suveran a fost trimis in exil, unde a trebuit s.

Aceste fotografii colorizate ti-l arata pe regele Mihai in copilarie si tinerete

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie, ora 13, la resedinta sa din Elvetia. Avea 96 de ani si a condus Romania in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Acum ai ocazia sa vezi cum era in copilarie si tinerete in cateva fotografii vechi colorizate. Regele Mihai este ultima mare personalitate a istoriei Romaniei din [].

Nu s-a mai pomenit niciodata, in istorie, asa ceva. REGELE MIHAI I va fi inmormantat PE iNTUNERIC. Marea CIUDATENIE a funeraliilor regale

Regele Mihai va fi inmormantat, sambata, 16 decembrie 2017, la ora 18. Slujba de ingropare a Regelui Mihai I va avea loc in Noua Catedrala de la Curtea de.

Biserica Ortodoxa, explicatia pentru care Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric

Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a vorbit la un post de televiziune despre faptul ca Regele Mihai va fi.

De ce nu a trimis Regina Elisabeta mesaj de condoleante pentru Regele Mihai?

Desi sunt veri indepartati, Regina Elisabeta nu a transmis pana acum niciun mesaj oficial de condoleante pentru Regele Mihai, odata ce acesta a trecut in nefiinta saptamana trecuta.

Priveghi INADMISIBIL de trist: Regele Mihai lasat SINGUR in biserica din Lausanne! (FOTO)

In ciuda tam-tam-lui national si international, Regele Mihai nu are parte de o inmormantare crestineasca. Pentru ca prima regula la crestinii ortdocsi e sa nu-ti lasi mortul de izbeliste i.

Din Romania recunosc pe Dumnezeu si pe Regele Mihai. Puric: Sa-i recunosc pe astia care au vandut tara sistematic? (VIDEO)

Eu nu recunosc institutia prezidentiala. Din Romania recunosc pe bunul Dumnezeu si pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Astfel isi marturisea credinta fata de monarhie actorul Dan Puric.

FOTO Omagiul dubasilor din Savarsin pentru Regele Mihai. Cu capetele plecate, au venit din nou la poarta castelului regal

Cu capetele plecate si cu ochi in lacrimi, dubasii care altadata il colindau pe Regele Mihai I au poposit la Castelul de la Savarsin pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Profesor de istorie: imi cer iertare ca am predat lectii mincinoase despre Regele Mihai

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Adanc impresionati, romanii au adus flori si au aprins lumanari in locul unde, in urma cu 77.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )