Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, despre afirmatia lui Iohannis ca este aproape hotarat sa convoace un referendum: Cum sa risti cand stii ca CCR iti da in cap cu Constitutia?

B1 B1,
Traian Basescu, despre afirmatia lui Iohannis ca este aproape hotarat sa convoace un referendum: Cum sa risti cand stii ca CCR iti da in cap cu Constitutia?

Traian Basescu a declarat ca daca ar mai fi presedintele Romaniei, nu ar risca pe chestiuni de justitie si nici pe celebra intrebare cu fara penali in functii publice. Declaratia fostului sef de. continuă pe B1

Traian Basescu, despre afectiunea lui Dragnea: Am vazut ca mari doctori au ajuns Codrin Stefanescu si caraghiosul celalalt, Radulescu mitraliera

Fostul presedinte Traian Basescu, care a trecut printr-o operatie de hernie de disc in 2006 pe cand se afla la Palatul Cotroceni, a declarat, luni seara, ca Liviu Dragnea ar trebui sa se opereze neaparat daca.

Tomac (PMP): Cu Traian Basescu primul pe lista de la alegerile europarlamentare, vrem sa obtinem un scor de 10%

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca formatiunea sa isi propune sa obtina un scor de 10% la alegerile europarlamentare din luna mai, cu Traian Basescu primul pe lista, potrivit Agerpres. La.

LUDOVIC ORBAN: Klaus Iohannis este cu inima si cu sufletul alaturi de PNL, alaturi de Romania

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a spus, in discursul sau de la Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este alaturi de PNL si alaturi de Romania cu inima si sufletul, in fiecare zi, in fiecare saptamana.

Complexul olimpic de natatie Otopeni este aproape finalizat

Complexul olimpic de natatie Otopeni, obiectiv realizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Compania Nationala de Investitii CNI), este aproape finalizat, informeaza MDRAP.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare pe 26 mai. S-a vorbit mult despre referendum si am spus ca lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere.

IOHANNIS: Sunt aproape hotarat sa convoc referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este ''aproape hotarat '' sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Iohannis: Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum pentru 26 mai odata cu europarlamentarele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este aproape hotarat sa convoace un referendum odata cu alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )