Libnet.ro
UNICEF

19:32

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Playtech Playtech,
Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic . continuă pe Playtech

Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD

Fostul presedinte Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD si este mai buna decat a lasat imaginea, iar ceilalti lideri social-democrati sunt vai mama lor. Basescu a reafirmat sustinerea sa pentru Klaus Iohannis in al doilea tur al alegerilor si spune ca acesta ar fi trebuit sa mearga la o dezbatere cu contracandidata de la PSD .

Victor Rebengiuc, la RFI: Dezbaterea Vioricai Dancila a fost o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, la RFI, ca prestatia Vioricai Dancila la conferinta maraton de marti a fost o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului.

Cum a ajuns fiul Vioricai Dancila consilier la Curtea de Conturi. Reactia neasteptata a candidatei PSD, cand a fost intrebata daca ea l-a angajat acolo

Viorica Dancila a oferit o declaratie neasteptata despre fiul sau, Victor, despre care a explicat cum a ajuns sa fie angajat drept consilier la Curtea de Conturi. Candidatul la prezidentiale din partea PSD a spus, in aceasta marti, ca nu ea a fost cea care l-a pus in aceasta functie. Cum a ajuns fiul Vioricai .

Mircea Badea, despre sansele Vioricai Dancila pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie sa faca mega show!

Mircea Badea a vorbit despre sansele Vioricai Dancila de a castiga in turul doi al alegerilor prezidentiale. in opinia sa, candidatul PSD poate castiga cursa pentru fotoliul de la Cotroceni daca va veni cu ce.

Alina Gorghiu: Discursul Vioricai Dancila despre diaspora a fost infiorator, iar conferinta s-a incadrat in aceeasi propaganda tipica PSD Ce a spus senatoarea PNL despre gafa cu aria cercului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca pozitia Vioricai Dancila vizavi de diaspora din conferinta electorala de marti a fost infioratoare, catalogand discursul.

INTERVIU Traian Basescu: Din aceasta campanie ramane non-combatul. Dancila si Iohannis, ca doi boxeri care trucheaza un meci. Dancila nu e extremista

Fostul presedinte Traian Basescu critica strategia presedintelui Klaus Iohannis de a evita o confruntare directa cu Viorica Dancila. Eurodeputatul PMP sustine ca Dancila nu e un candidat extremist, care nu merita o dezbatere, ci sefa unui partid apropiat de abordari comuniste. Traian Basescu a calculat ca Iohannis trebuie sa obtina macar 60% pentru a zdorbi PSD. in rest, Basescu crede ca Sectia Speciala pentru magistrati e utila.

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! De ce a facut puscarie tatal candidatei PSD

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Scandalurile din preajma staff-ului de campanie al Vioricai Dancila. Cine se ocupa de imaginea sefei PSD

Staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a fost macinat de mai multe scandaluri in ultima perioada. Mihai Fifor a fost inlocuit din postul de sef de campanie, iar Lia Olguta Vasilescu a fost si ea la un pas sa renunte dupa ce sotul ei, Claudiu Manda, a facut-o proasta pe Dancila, de fata cu mai .

Raluca Turcan, versiunea liberala a Vioricai Dancila

Vicepremierul Raluca Turcan a comis-o in stilul Vioricai Dancila. Liberala s-a exprimat intr-o manie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )